DOLAR 32,5968
EURO 34,8683
ALTIN 2.494,71
BIST 9.593,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ANTALYA’NIN EN GÜZEL BAHÇE VE TERASLARI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 8 kategoride gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlere toplamda 80 bin TL ödül verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz” sloganıyla bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiği ‘En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması’nda dereceye girenler belli oldu. Çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek, iklim değişikliğine karşı dikkat çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen yarışma Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerini kapsadı. 

ARA REKLAM ALANI

8 FARKLI KATEGORİ

Yarışma, en güzel açık balkon, kapalı balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi, hobi bahçesi ve teras olmak üzere toplam 8 kategoride düzenlendi. Yarışmanın seçici kurulu Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği ve ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş temsilcilerinden oluştu. 

TOPLAM 80 BİN TL ÖDÜL

Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu her kategoride birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada toplamda 80 bin TL ödül dağıtılacak.  Yarışmanın ödül töreni ise Haziran ayı içinde yapılacak.  

‘En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması’nın kazananları şöyle; 

Konut Bahçesi

1.Mahmut Şen                          

2. Selma Kabak                       

3. Necla Şanlı     

Apartman Bahçesi

1.Ümmet Paşa                         

2.Sabri Abat                            

3.Swetlana Güven     

Site Bahçesi

1.Salih Kuşçuoğlu                 

2.Ümit Acar                              

3.Ali Osman Gökçe                  

İş Yeri Bahçesi

1.Sena Önder                            

2.Alesia Grutneva                 

3.Muzaffer Koçak                    

Hobi Bahçesi

1.Ömer Ün                                 

2.Güldane Koşal                     

3.Bedri Yalçın                        

Açık Balkon 

1.Ayşe Büyükgebiz               

2.Sümeyya Erdoğan               

3.Fatma Nilgün Ünsal              

Kapalı Balkon

1.Mine Alp Kapan                    

2.Ülkü Ercan                             

3.Ümmühan Tosun                    

Teras

1.Sinan Köylü                           

2.Beritan Arık                             

3.Yıldıray Özbek                        

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.