DOLAR 32,5847
EURO 35,0105
ALTIN 2.462,26
BIST 9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

Antalya Neden yeteri kadar Faydalanamıyor?

ANTALYADAILYNEWS

Antalya il Tarım ve Orman Müdürlüğünce 13. Etap  Kırsal kalkınma yatırımları desteklenmesi programı kapsamın da yüzde 50 hibe destekleri hakkındaki bilgilendirme toplantıları başladı.19 ilçeyi kapsayacak bilgilendirme eğitimlerinin ilk durağı Serik ve Manavgat’tı.

ARA REKLAM ALANI

2019 KIRSAL KALKINMA HİBELERİ BAŞLADI

Programla Kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenliğinin güçlendirilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması, kırsalda yerel kalkınma kapasitesinin oluşturulmasına katkı sağlamak için yeni teknoloji içeren yatırımların desteklenmesinin amaçlandığı açıklandı.

SON BAŞVURU 30 EYLÜL 2019

Gerçek ve tüzel kişiler ile kooperatiflerin de başvurabileceği program çerçevesinde yeni yatırımlarda uygun bulunan projelere yüzde 50 hibe desteği sağlanacağı bildirildi. Projeler için internet ortamında yapılacak başvuruların 30 Eylül 2019 tarihinde sona erdiği hatırlatıldı.


Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen

“ANTALYA DESTEKLERDEN YETERİ KADAR FAYDALANIMIYOR”

Bilgilendirme toplantısının ardından Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen sorularımızı yanıtladı. Özer, Antalya’nın tarımsal potansiyelinin ve üretim kapasitesinin bu tür desteklerden çok daha fazlasını hak ettiğini ancak yararlanamadığını kaydetti. Gerekçelerini açıkladı. toprak sahipleri ve üreticilere seslendi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.