DOLAR 34,2259
EURO 37,0653
ALTIN 2.994,41
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C

Antalya Bülten 28. 06. 2024

Günaydın! Antalya’da son 24 saat içinde öne çıkan haberleri paylaşayım:

ARA REKLAM ALANI

Orman Yangınlarına Karşı Denetimler Sürüyor: Antalya’da jandarma ve orman bölge müdürlüğü ekipleri, orman yangınlarına karşı devriye gezerek vatandaşları bilgilendiriyor. Ormanlık alanlara girişlerin, ateş yakmanın ve kamp yapmanın yasak olduğu hatırlatılıyor.


Kaçak Yapılar Yıkılıyor: Aksu ilçesinde görüntü kirliliği ve çevre zararı yaratan kaçak yapılar, 8 Temmuz 2024 tarihinde yıkılacak. Yıkım işlemi, ilgili kurumlar tarafından gerçekleştirilecek.


Sahte Sürücü Belgesine Cezai İşlem: Antalya’da Kanada’ya ait sahte sürücü belgesi kullanan bir kişiye 58 bin 187 lira ceza kesildi. Ehliyetin sahte olduğu tespit edilen araç sürücüsüne ayrıca 60 gün süreyle trafikten men cezası verildi.


Rus Akademisyene Böcek Toplama Cezası: Kemer ilçesinde ormanda izinsiz böcek toplarken yakalanan bir Rus akademisyene 378 bin 141 lira idari para cezası uygulandı. Böcek yakalama aletleri ve canlı helikopter böcekleri el konuldu.


TCG Gökova Antalya’ya Geliyor: 1 Temmuz’da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Donanma Komutanlığı’na bağlı TCG Gökova Fırkateyni Antalya’ya gelecek. Vatandaşlar, gemiyi 1 Temmuz Pazartesi günü 10:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edebilirler.


Muz Bahçelerinde Kontroller Devam Ediyor: Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, bitki sağlığı ile ilgili konularda muz bahçelerinde periyodik kontroller yapıyor. Üreticilere arazilerini düzenli olarak kontrol etmeleri ve hastalık belirtileri olan alanları ilaçlamaları konusunda uyarıda bulunuluyor.


Haftanın son iş gününde böyle gelişmeler yaşandı. Pazartesi günü yeni haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle!

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.