DOLAR 34,2259
EURO 37,0653
ALTIN 2.994,41
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C

Antalya Bülten 26.06.2024

Günaydın, son 24 saatte Antalya’da öne çıkan gelişmeler şöyle;

ARA REKLAM ALANI

  1. Dolandırıcılık Operasyonu: Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, kooperatif kurup 150 müşteki şahsın 200 milyon Türk Lirasını dolandıran şahıslarla ilgili operasyon düzenlendi. 51 şahsa yönelik Antalya merkezli 9 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 48 kişi yakalandı ve 3 şahıs tutuklandı.
  2. Ezani Güzel Okuma Yarışması: Antalya’da Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nın il finali Döşemealtı İlçesinde gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Süleyman Çoban’ın komisyon başkanlığında yapılan yarışmada, Muratpaşa İlçe Müftülüğü’nden Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi Hüseyin Okur birinci oldu.
  3. Elmalı Avlan Gölü Kurudu: Elmalı’da bulunan 850 hektar büyüklüğündeki Avlan Gölü, aşırı sıcak hava koşulları nedeniyle beklenenden daha erken kurudu. Gölün kurumasıyla birlikte suyla kaplı olan geniş alan, koyun ve keçi sürülerinin otladığı bir meraya dönüştü. Gölden su seviyesi her geçen yıl biraz daha azalıyor.
  4. Trafik Denetimleri: Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, trafik güvenliğini ve asayişi sağlamak amacıyla denetimlerine devam ediyor. İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde yapılan denetimlerde toplam 75 araç ve araçlarda bulunan 75 kişinin Genel Bilgi Toplama sorgusu yapıldı. Eksik evrakı bulunan ve trafik kurallarına uymayarak trafiği tehlikeye sokan 7 araç sürücüsüne farklı kural ve ihlallerinden toplamda 40 bin TL idari para cezası uygulandı.
  5. ANFAŞ Fuarlar Hakkında Görüşüyor: ANFAŞ yönetimi, Antalya protokolüyle fuarlar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Yeni yapılacak fuarlarla ilgili detaylı bilgi vererek, bu fuarların kente sağlayacağı ekonomik, kültürel ve sosyal katkıları üzerine kapsamlı bir fikir alışverişinde bulunuyor.

Yarın görüşmek üzere…

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.