DOLAR 34,2384
EURO 37,1015
ALTIN 2.995,42
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Paz 28°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 26°C

Antalya Bülten 25.06.2024

Günaydın, son 24 saatte Antalya’da öne çıkan gelişmeler şöyle;

ARA REKLAM ALANI

DEAŞ Operasyonları: Bayram tatili boyunca DEAŞ terör örgütüne yönelik 6 ilde gerçekleştirilen ‘Bozdoğan-46’ operasyonlarında 31 şüpheli yakalandı.

Bayram Sonu ve Sahiller: Kurban Bayramı süresince Antalya, 4 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırladı. Bayram tatilinin sona ermesiyle Konyaaltı sahilinde yoğunluk büyük ölçüde azaldı. Şimdi ise yabancı turistler ve tatilini uzatan yerli vatandaşlar sahili tercih ediyor.

İbradı’daki Büyük Yeraltı Gölü Mağarası: Antalya’nın İbradı ilçesinde bulunan dünyanın 3. büyük yer altı gölü mağarası, bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. 9 günlük tatilde 13 bin kişi mağarayı ziyaret etti.

Uluslararası Cittaslow Birliği Ödülü: Antalya-Finike Belediyesi, ‘Yalnız Değilsin’ projesiyle Uluslararası Cittaslow Birliği’nin Sosyal Dayanışma Ödülü’nü kazandı.

Antalya OSB Teknopark ve LEED GOLD Sertifikası: Antalya Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki Antalya OSB Teknopark, çevresel duyarlılığını tescilleyen LEED GOLD sertifikasını aldı. Bu başarı, çevre ve doğa hassasiyetinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Deniz Kaplumbağaları: Çıralı sahilinde deniz kaplumbağası yuva sayısı geçen yılı aştı; 30 yılın rekoru bekleniyor.

Yarın görüşmek üzere…

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.