DOLAR 34,2259
EURO 37,0653
ALTIN 2.994,41
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C

Antalya Bülten 13.06.2024

Günaydın! Antalya’da son 24 saatte yaşanan gelişmeler, İşte öne çıkan bazı haberler:

ARA REKLAM ALANI
  1. Bayram Tatili Hareketliliği: Bayram tatili hafta sonunda başlıyor ve 10 milyon kişinin seyahate çıkması bekleniyor. Antalya, uçak bileti ve otel rezervasyonlarında yurt içinde ilk sırayı alıyor. Ortalama konaklama süresi de artmış durumda.
  2. Kaçak Alkol Operasyonu: Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Tarihi’nde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktardaki kaçak alkol operasyonuna imza attı. İki ayrı depoda 3 milyon 550 bin şişe kaçak içki ele geçirildi.
  3. Safari Araçlarına Yönelik Denetimler: Alanya ve Manavgat’ta safari araçlarına yönelik denetimler gerçekleştirildi. Ekipler, güvenlik sistemlerini kontrol etti ve trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
  4. Sahte Para ve Dolandırıcılık Uyarısı: Gazipaşa ilçesinde kurban pazarlarında satıcı ve alıcılara yönelik sahte para ve dolandırıcılık uyarısı yapıldı. Polis ekipleri, sahte para örnekleri göstererek bilgilendirme broşürleri dağıttı.
  5. Gençlerle Beraberiz Projesi: Antalya Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini yasadışı oluşumların tuzağından korumak için “GENÇLERLE BERABERİZ” projesini hayata geçiriyor.
  6. Okçulukta Olimpiyat Elemeleri ve Dünya Kupası: Antalya’da okçuluk olimpiyat elemeleri ve Dünya Kupası’nın üçüncü etabı düzenlenecek. Türkiye, erkeklerde takım halinde olimpiyat kotası almıştı ve kadınlarda da aynı başarıyı hedefliyor.

Yarın görüşmek üzere…!

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.