DOLAR 32,5557
EURO 34,8848
ALTIN 2.426,36
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Anamas Tohum İsrail Algısını Yıktı

Antalya DailyNews

Anamas Tohum İsrail Algısını Yıktı

Dünyanın en büyük örtü altı tarım sektörü fuarı, Growtech Eurasia Antalya Expo Center’da kapılarını açtı. 30’dan fazla ülkeden 800 firma ve markanın katıldığı fuar yerli ve milli Antalya firmalarını bir kez daha dünya vitrinine çıkardı.21 yılda yazdığı başarı hikayesiyle adeta göğsümüzü kabartan Anamas Tohum çarpıcı açıklamalarıyla tarımda İsrail tohumu algısını Antalya’da yerle bir etti.

ARA REKLAM ALANI

Türk Çiftçisinin Tüm Tohum İhtiyacını Karşılarız

Türkiye ’nin tohum ıslahı yaptığını bilmeyenlerin halen çoğunlukta olduğunu kaydeden Anamas Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dirican Türkiye gümrük kapıları kapatır ve tohum ithalatının önüne geçerse yerli tohum üreticilerinin Türk çiftçisinin tüm tohum ihtiyacını karşılayacak güce ve kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Türkiye Bu İşin Kralını Yapıyor

İsrail tohumunun bir şehir efsanesinden ibaret olduğunu vurgulayan Osman Dirican Türkiye yapamaz diyenlere inat ,‘ Türkiye bu işin kralını yapıyor‘ dedi.

Bünyesinde En Fazla Ziraat Mühendisi Bulunduran Şirketiz

Osman Dirican Türkiye’de bünyesinde en fazla ziraat mühendisi bulunduran grup şirketi olduklarına dikkat çekti hedeflerinin Türkiye dışında da ziraat mühendisi istihdam etmek olduğunu kaydetti.

Üreticinin İmdadına Yetişiyoruz

Kimyasal ilaç kullanımına bağlı olarak zaman zaman Türk çiftçisinin ürünlerinin sınır kapılarından geri geldiğini hatırlatan Dirican, bu konuda da Anamas Tohum olarak üreticinin imdadına yetiştiklerini kaydetti.

Güçlü Ekibimiz Hep Sahada

Anamas Tohum’un yurt içi ve yurt dışında  güçlü bir teknik ekiple sürekli sahada olduğunu özellikle iklime bağlı adaptasyon farkları konusunda denemeler yaparak raporlar hazırladığını belirten Osman Dirican bütün bu çalışmaların şaşırtıcı sonuçlar oluşturduğuna dikkat çekti.

Hedefimiz Türk Çiftçisini Mutlu etmek

Anamas Tohum Yönetim Kurulu Başkanı hedeflerinin Yerli tohumda Türk çiftçisini mutlu etmek olduğunu belirtti.

Ayhan Kasapoğlu : Biz Bir Dengeyiz

Şirket ortaklarından ziraat mühendisi Ayhan Kasapoğlu ise yerli tohum üreticilerinin varlığının önemine dikkat çekti ,Yerli tohum üreticileri olmasa fiyatlar ikiye üçe katlar seralar ekilemez dedi.

Tüketimden Üretim Toplumuna Geçmeliyiz

Anamas Tohum Yönetim Kurulu başkanı Osman Dirican son olarak Türkiye’nin tarımda kendi kendine yeten bir ülke haline gelebilmesinin yolunu da gösterdi.

 

 

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Pr , Turizm , Fuar,Etkinlik vb. AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.