DOLAR 32,5187
EURO 34,9172
ALTIN 2.436,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

AMARA FAMILY HOTEL’DEN ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Antalya’nın Manavgat ilçesi Titreyengöl Turizm bölgesinde hizmet veren Armas grubuna ait Amara Family Resort Otel, çevre bilincini geliştirmek, sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamanın önemini vurgulamak amacıyla çevre temizliği etkinliği düzenledi.
Dünya çevre gününe özel hazırlanış tişörtleri giyen otel personelleri işletme müdürü Bekir Ece liderliğinde temizlik yaptı.

Antalya’da hizmet veren Armas Hotels Grubu Oteli çalışanları, çevre konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ‘Dünya Çevre Günü’ etkinlikleri kapsamında çevre temizliği yaptı.

ARA REKLAM ALANI

AMARA FAMILY RESORT HOTEL

Manavgat İlçesi Titreyengöl Turizm bölgesinde hizmet veren Armas grubuna ait Amara Family Resort Otel, çevre bilincini geliştirmek, sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamanın önemini vurgulamak amacıyla “Dünya Çevre Günü”nde çevre temizliği etkinliği düzenledi. Otel çalışanları ve otelde konaklayan yerli ve yabancı tatilcilerinde katıldığı etkinlikte, önce havuz başında animatörler tarafından çevreyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Programa özellikle otelde kalan turistler ilgi gösterdi. Katılımcılar hazırlanan eldiven, şapka ve tişörtleri giydikten sonra Titreyengöl plajında çevre ve deniz temizliği yaptı. Sahillerdeki atıkları toplayan tatilciler daha sonra yeşil bir çevre için fidan dikti.

Bekir Ece – Amara Family Resort Otel İşletme Müdürü

‘HEDEFİMİZ DAHA TEMİZ BİR DÜNYA’

Amara Family Resort Otel İşletme Müdürü Bekir Ece, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek için temiz dünyaya ve temiz çevreye ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekerek, çevrenin korunması ve çevre duyarlılığının arttırılması konusunda, bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dünya Temizlik Günü etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Ece, “Yaşanabilir bir dünya için temiz çevreye ihtiyacımız var. İnsanların çevreye ve dünya temizliğine ilgi göstermelerini, daha dikkatli olmalarını ve gelecek nesillere daha iyi, daha temiz, daha yeşil ve temiz bir dünya bırakmalarını istiyoruz. Bu anlamda Armas otel grubu olarak çevreye ve doğaya önem veriyoruz. Bugünün önemini vurgulayabilmek adına böyle bir etkinliği gerçekleştirdik” diye konuştu.

Ekaterına Moichanova – Amara Family Resort Otel Misafiri

Otelde tatil yapan ve temizliğe katılan Rus turist Ekaterına Moichanova ise “Biz de gönüllü olarak çöp toplama kampanyasına katıldık. Sahilde temizlik kampanyasına yardım ettik. Hepimiz bu dünyanın temiz olmasını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.