DOLAR 32,3455
EURO 34,7634
ALTIN 2.392,55
BIST 10.246,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

ALİ ORHAN VE KADİR ZENGİN ANILDI

Antalya Basın Cemiyeti’nin (ABC) çağrısıyla bir araya gelen gazeteciler, ebediyete intikal eden meslektaşlarını andı. Kiminin anısı yüzlerde tebessüm, kiminin ki ise gözyaşı bıraktı.

Antalya Basın Cemiyeti lokalinde gerçekleşen anma programına mesai arkadaşları, kader ortakları, siyasetçiler ve sevenleri katıldı. Yakın zamanda kaybettiğimiz Ali Orhan ve Kadir Zengin başta olmak üzere dünden bugüne yitirilen gazetecilerin asla unutulmayacak sıcak anıları paylaşıldı, dualar edildi.

ARA REKLAM ALANI

İbrahim Akkaya – Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı

HOŞ ANILARDA VARDI, ACI VERENLERDE

Programa katılanlara teşekkür eden Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı İbrahim Akkaya, ebediyete intikal eden meslektaşlarını asla unutmayacaklarını anılarını her daim yaşatacaklarını kaydetti. “Antalya Basın Cemiyeti olarak yakın bir zamanda kaybettiğimiz Ali Orhan Lazaloğlu ve Kadir Zengin’nin yanı sıra İsmail Kömür, Mustafa Nuri Aloğlu, Ümit Zehir arkadaşımız da var. Anılarını beraber yaşayan arkadaşları anlatsınlar istedik. Bir şekilde ruhunu şad edelim diye böyle bir buluşma düzenledik. Ve çok hoş anılar da vardı. Acı veren anılar da “

‘ONLARI UNUTMAYACAĞIZ’

İbrahim Akkaya: “Bu anılar gelecek için önemli şeyler. Bu anıları saklayacağız. Onlara olan saygımızı, onlara olan hasretimizi hiçbir zaman bırakmayacağız ve onları da unutmayacağız. Böylesine bir toplantıda beraber olmak bizi çok mutlu etti. Katılanların hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız özellikle Ali Orhan’ ile ilgili anıları gerçekten çok ilginçti. Ali Orhan çok renkli bir kişiydi. Onunla ilgili yaşananlar tabii ki çok önemli. Bıraktığı bir takım miraslar var. Bir takım haklar var. “ dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.