DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Ali Bahar; Cumhuriyet Bayramı, en büyük bayramdır

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Cumhuriyet Bayramı, milletimizin en büyük bayramıdır. Cumhuriyet Bayramı kayıtsız, şartsız bir birleşme günü olmalıdır” dedi.

Ali Bahar mesajında şunları kaydetti; “140 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin en köklü çınarlarından biri olan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli üyeleri, kıymetli Antalyalılar; Antalya’mızın kahraman müteşebbisleri geçmişte Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının her aşamasında canları pahasına mücadele etmiştir. Bu köklü tarih bize büyük bir sorumluluk yüklemektedir. ATSO olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizi ve kentimizi daha ileri seviyelere çıkarmak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti, ‘muasır medeniyetler’ seviyesine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

ARA REKLAM ALANI

Ulu önder Atatürk, hedef olarak bizlere çağdaş uygarlığı göstermiştir. Çağdaş uygarlık, eğitimde, bilimde, kültürde, sanatta, mimaride, hukuk sisteminde, demokraside, ileriye bakan, ileriyi düşünen, ileriye atılan bir yaşama biçimidir. Bu hedef doğrultusunda omuz omuza ve uzlaşı içerisinde, sürekli ileri bakarak yürümek zorundayız.

Cumhuriyet Bayramı, milletimizin en büyük bayramıdır. 29 Ekim kayıtsız, şartsız bir birleşme günü olmalıdır. Atalarımız nasıl ki el ele vererek, ortak hedef doğrultusunda ve olağanüstü fedakarlıklarla Cumhuriyeti kurduysa, bu değerli mirası korumak ve yüceltmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. ATSO olarak sorumluluklarımızın farkındayız, ülkemizi ve kentimizi daha ileri seviyelere ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yıl dönümü vesilesiyle; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, tüm ulusumuzun ve değerli Antalyalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.