DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C

Ak Parti’de seçim çalışmaları tam gaz !

Manavgat Ak Parti İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı.

MANAVGAT’TA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Ak Parti’de hafta sonu milletvekili aday adayları için yapılan temayülün ardından çalışmalar hızlandı. Milletvekili aday adayları, ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya gelip, cadde ve sokaklarda seçim çalışmalarına ağırlık verdi.

ARA REKLAM ALANI

ADAY ADAYLARI MANAVGAT’TA

Milletvekili aday adaylarından Gülay Yando, Ömer Şahin, Özcan Yıldırım ve Şevki Öncel Manavgat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’u ziyaret eden milletvekili adayları partililerle bir araya geldi. Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz ile İl koordinatörleri Halil Ece ve Hasan Bozdemir’in katılımıyla milletvekili adayları Manavgat caddelerinde seçimlere hazırlık çalışması gerçekleştirdi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLARLA BULUŞTULAR

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol tarafından vatandaşlar ve esnaflarla tanıştırılan milletvekili adayları, Ak Parti iktidarında gelecek 5 yıla neler yapılacağına dair değerlendirmelerde bulundu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.