DOLAR 32,5193
EURO 34,8902
ALTIN 2.441,68
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Yapay Zeka Destekli AHOB Sayesinde Başardım

Beş kitap okudu, 30 dakikada 100 soruya yanıt verdi Türkiye’de 21’inci, Antalya’da birinci oldu. Kepez- Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi 5’inci sınıf öğrencisi Ahmet Enes Genç Antalya’nın gururu oldu.

‘AHOB, ÖZGÜVENİMİ ARTTIRDI’

Çocukların gelişiminde kitap okumanın faydası bir kez daha kanıtlandı. TÜGVA tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında Antalya birincisi olan Ahmet Enes Genç, başarısının sırrını anlattı.

ARA REKLAM ALANI

“10 yaşındayım 5’’inci sınıfa gidiyorum. Okuduklarımı anlayarak okudum. Dikkatle öyle bir bakıp direk geçmedim. AHOB sayesinde ben artık daha hızlı okuyorum, daha hızlı anlıyorum. Hem soru çözerken ödevlerimi yaparken, kitap okumama çok fayda sağladı. Tüm öğrencilere öneririm. Hem egzersizleri yaparken çok eğlendim. Herkese de tavsiye ederim. Hem eğlenerek hem hızlı okuyarak çok fayda sağlıyor. Çok güzel bir program. AHOB’la anlayarak hızlı okumam özgüvenimi arttırdı. İleride üniversite öğretmeni olmak istiyorum” dedi.

ODAKLANMA SORUNUNA KÖKTEN ÇÖZÜM

Dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunlarını kökten çözen yapay zeka tabanlı AHOB (Anla,Hızlan,Odaklan,Başar) programını kullanan sayısının bugün 600 bin olduğunu söyleyen Zekasoft Genel Müdürü Aytaç Temur kullanıcı sayısının her geçen gün arttığını, 2022 sonuna kadar bir milyona ulaşacağını belirtti. Temur, AHOB programını kullananların özellikle sınavlarda başarı oranlarının yükseldiğini kaydetti.

Aytaç Temur – Zekasoft Genel Müdürü

Aytaç Temur “ AHOB programını okumayı bilen 7 den 70’e hitap eden bir program. Programı kullanan öğrenci sınavlarda daha çok başarılı oluyor. Eğer LGS veya üniversite öğrencisi ise sınavlarda net sayıları daha çok yükseliyor. Kitap okuma alışkanlığı ediniyor. Sınavlarda öğrencilerin çoğu odaklanma sorunu yaşadığından bildikleri sorulara yanlış cevap veriyor. Düzenli kullanıldığında AHOB odaklanma sorunu kökten çözüyor.

KİŞİNİN SEVİYESİNE GÖRE

Aytaç Temur “ AHOB programı kişiye özel bireysel bir program. İlkokul, ortaokul ve lise olarak ayrılmış durumda. Sistemde 500’e yakın hikaye mevcut. Program 4 kur ve her kur 7 aşamadan oluşuyor. Her aşamada farklı etaplar mevcut. 28 günde program tamamlanıyor. Lisans bir yıl geçerli. Programı öğrencinin düzenli olarak 28 ders kullanılması çok önemli. Çünkü 21 gün bir şeyi kullandığınızda bir kazanım elde ediyorsunuz, bizimde çocuklarda hedefimiz bu. Doğru bir şekilde bu kazanımı elde ettikten sonra kitapla da desteklediğinizde istenilen seviyeye çocuk gelecektir. Hem kitap okuyacak hem derslerinde başarılı olacak. AHOB bilgi yükleyen değil, kişiye muhakeme yeteneği kazandıran bir program.

‘GÖZ KASLARINIZ ZAYIF İSE OKUMADA SIKINTI YAŞARSINIZ’

Aytaç Temur “ AHOB programı içerisinde özgün hikayeler, oyunlar, göz kas, göz koordinasyon egzersizleriyle yapılmakta. Özgün hikayeler sürekli yüklenerek güncellenmekte. 28 ders tamamlandığında tekrar baştan tekrarlamakta mümkün. Yapay Zeka programdaki nesneleri sizin mevcut seviyenize göre ayarlar. Programda hafıza güçlendirme teknikleri de yer alıyor. Bunları yapay zeka çok güzel bir şekilde yönetiyor ve size kullandıktan sonra adım adım gelişim raporu da sunuyor. Okuma geçmişi ve gelişim raporu kişinin durumunu görmesi açısından oldukça önemli. Bir öğrencinin göz kasları ne kadar zayıf ise okumada o kadar sıkıntı yaşar. Program bittikten sonda bile çocuklar haftada iki- üç defa göz kaslarını çalıştıran alıştırmaları yapmaları onlar için her zaman bir artıdır.

AHOB NASIL EDİNİLİR?

AHOB (Anla,Hızlan,Odaklan,Başar) Yazılımının, öğrencilerin dikkatlerini geliştirmek, konsantrasyonlarını AHOB (Anla,Hızlan,Odaklan,Başar) Yazılımının, öğrencilerin dikkatlerini geliştirmek, konsantrasyonlarını yükseltmek, okudukları metinleri daha kısa sürede daha yüksek oranda anlamalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş, dünyanın yapay zeka içeren ilk dikkat, odaklanma, okuma ve anlama yazılımı olduğunu belirten Zekasoft Genel Müdürü Aytaç Temur hedeflerinin Hedeflerinin tüm öğrencilere ulaşmak olduğunu kaydetti “Şu ana kadar 25 ilde bayiliklerimiz ve temsilciliklerimiz mevcut. Bu temsilciliklerden ve bayiliklerden de AHOB’u indirimli bir şekilde  edinmek mümkün. Ayrıca zekasoft.com.tr adresinden kolay bir şekilde satın alınabilir. Antalya eğitim danışmanımız, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Dr. Öğretim Üyesi Davut Karaman. Kendisiyle antalyazekasoft instagram adresinden iletişim kurulabilir. Davut hocam AHOB’u edinmek isteyenlere her türlü desteğe hazır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.