DOLAR 32,3825
EURO 34,7428
ALTIN 2.398,51
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

AGD’den ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI

Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilciliği her yıl Türkiye genelinde geleneksel olarak yapılan Ödüllü Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi yarışmasına hazırlanıyor.

Kayıtlar devam ediyor

Yarışma hakkında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Şube Başkan yardımcısı ve Siyer-i Nebi Yarışması sorumlusu Mehmet Fatih Öden; “Anadolu Gençlik Derneği olarak Türkiye genelinde bu yıl 10.sunu düzenlediğimiz ve yüzbinlerce öğrencimizin katılımıyla yaptığımız Ödüllü Efendimizin izinde Siyer-i Nebi Yarışmasına Manavgat ilçemizde hazırlıklarımız ve kayıt sürecimiz heyecanla devam ediyor. Ortaokul düzeyinde yapılacak olan yarışmaya bütün ortaokul öğrencilerimiz katılım sağlayabiliyor” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Türkiye 1.si olacak öğrenciye 8.000TL

Türkiye geneli yapılan yarışmanın sonucunda Türkiye 1.si olan ortaokul öğrencisine 8.000, 2.’ye 7.000, 3.’ye 6.000, 4.’ye 5.000, 5.’ye 4.000 tl ödül verilecektir.

Yarışmada Antalya il genelinde 1.olan öğrencilere 5000, 2.’ye 4.000, 3.’ye 3.000, 4.’ye 2.000 ve 5.ci olana 1.000 tl verilecektir.

Manavgat ilçe genelinde derece yapan öğrencilere de 1.’ye bisiklet, 2.’ye tablet, 3.’ye akıllı saat, 4.’ye Scooter, 5. Olan öğrencimize akıllı bileklik ödülü verilecektir.

Kayıt yaptırmak isteyenler

Kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz https://www.efendimizinizinde.com/  adresinden başvuruda bulunabilirler. Son kayıt tarihi 16 Nisan, sınav tarihi ise 6 mayıs Cumartesi günü olacaktır.

 Siyer-i Nebi Yarışması Sınavı Mustafa Soykök’ün  En Sevgili isimli kitabından çoktan seçmeli 60 soru sorulup  120 dakika sürecektir.

 27 Mayısta  https://www.efendimizinizinde.com/ adresinden öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. Bütün ortaokul öğrencilerimizi bu heyecan dolu yarışmamıza katılımlarını bekliyoruz. Açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.