DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

ADD Manavgat ’tan Burs Kahvaltısı

AntalyaDailyNews

ARA REKLAM ALANI

ADD Manavgat’tan Burs Kahvaltısı

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği ADD Manavgat şubesince organize edilen burs alacak öğrencilere yönelik kahvaltı etkinliği Bosphorus Sorgun Hotel’ de düzenlendi.

ADD ’nin Kahvaltısına Yoğun Katılım

Kahvaltıya Antalya İyi Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Eski Belediye başkanlarından Akay Şenel, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ,Esnaf Odası Başkanı Hasan Özcan da katıldı.

Etkinlikte  Manavgat eğitim camiasının temsilcileri ve  sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda ATATÜRKÇÜ Düşünce derneği üyesi de hazır bulundu.

Atatürk Yolunda Yılmayan Dava Arkadaşlarım

ADD Manavgat şube başkanı Yaşar Bulut etkinlikte davetlilere Atatürk yolunda yılmayan dava arkadaşlarım diye seslendi, katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Bulut,  Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat şubesi olarak daha fazla öğrenciye burs sağlama adına daha sık etkinlikler düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Ali Özdemir’e Anlamlı Hediye

Başkan Bulut, oteli kapalı olmasına rağmen açarak kusursuz bir hizmet ortaya koyan Bosphorus Sorgun Hotel sahibi Ali Özdemir’ e desteklerinden dolayı hem teşekkür etti hem de anlamlı bir hediye verdi.

Etkinlik Mustafa Kemal Atatürk nasıl başardı sorusuna cevap arayan video gösterimi ile sona erdi.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.