DOLAR 34,1870
EURO 37,0855
ALTIN 2.978,61
BIST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 27°C

MANAVGAT PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

ANTALYADAILYNEWS

Manavgat protokolü, Kaymakam Dr Mustafa Yiğit’in ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programında buluştu.

ARA REKLAM ALANI

Törene Manavgat Kaymakamı Dr Mustafa Yiğit’in yanı sıra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Mustafa Köse, Sena Nur Çelik,Stk ve Siyasi parti ilçe başkanları ,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Ak Parti Milletvekilleri adına söz alan Antalya Milletvekili Kemal Çelik ‘in gündeminde turizm vardı. Manavgat’ın turizm potansiyelinin önemine dikkat çeken çelik Antalya’nın gece konaklamalı turizmde dünyada Londra ve Barselona’nın ardından 3. sırada olduğunu belirtti. Çelik Turizmde güvenlik ve alt yapı hizmetlerinin önemini de vurguladı.

Yusuf Halimoğlu, Ak Parti Manavgat ilçe Başkanı

Basın mensuplarının daha önce defalarca Manavgat’a kazandırılacağı sözü verilen hastane, üniversite ve doğalgaz yatırımlarını hatırlatması üzerine Kemal Çelik sözü Ak Parti Manavgat ilçe başkanı Yusuf Halimoğlu‘na bıraktı. Halimoğlu; ” Bakanlığımız tarafından hastanemizin resmi işlemleri tamamlandı.Projeleri tamamlanıyor şu anda.2020 yılında temelini atacağız. Doğalgaz ile ilgili çalışmalar bakanlığımız tarafından devam ediyor.Üniversite konusunda da çalışmalarımız sürüyor” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.