DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ZEYTİNYAĞIMIZI DÜNYA TATTI!

ANTALYADAILYNEWS

Türkiye Dünyanın,Dünya ise Türkiye’nin ürünlerini tattı.Dünyanın en büyük örtü altı tarım sektörü fuarı, Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, Antalya Expo Center’da kapılarını açtı.

ARA REKLAM ALANI

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ 19. KEZ ANTALYA’DA

19 yıldır Antalya’da düzenlenen ve Türk tarımını uluslararası pazarlarla buluşturan Growtech, Sera & Sulama Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme ve Koruma”, “Tarım Makinaları” ve “Hayvancılık” olmak üzere toplam 5 kategoride 30’un üzerinde ülkeden 850’yi aşkın katılımcı markaya ev sahipliği yapıyor. 50 bin m2 alanda yapılan fuarda; bireysel katılımların yanı sıra Hollanda, İspanya, Çin, Güney Kore, Mısır ve Afrika, ülke bazında temsil ediliyor.

MZO, ANTALYA’NIN ZEYTİNYAĞINI DÜNYA TATTIRDI

19. Growtech Fuarında Antalya’nın yöresel ürünleri Türkiye Ziraat Odaları birliği standında sergileniyor. Dünya’yı bir kez daha Antalya’da buluşturan Fuarda, Antalya’nın zeytinyağına ilgi ise büyük.Türkiye Ziraat Odaları birliği standında Manavgatlı üreticinin zeytinyağını uluslararası pazarlarla buluşturan Manavgat Ziraat Odası (MZO) nın gayretli çalışmaları Antalya valiliğince onurlandırıldı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.