DOLAR 32,5577
EURO 34,8540
ALTIN 2.428,98
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 30°C

Yudum ‘dan lezzetin ustalarına VALA

ANTALYA DAILYNEWS

Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi Yudum, sahip olduğu yenilikçilik anlayışıyla tüketicilerine yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Yudum’un bir yıl önce  pastacılık ve endüstriyel mutfaklar için yaptığı yatırımlar meyvesi verdi.Yudum artık “vala” markasıyla otel mutfaklarında.Üstelik oldukça iddialı.

ARA REKLAM ALANI

ÇOK İDDİALIYIZ!

Yudum yağları Türkiye satış müdür Sinan Gürel,Yudum’un bir yıl önce margarin fabrikasını kurarak pastacılık ve endüstriyel yağlarda da Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptığını belirtti.Gürel “Üç ay önce tüm portföyümüzü tamamladık.İddialı bir şekilde geliyoruz.”dedi.

Çok iddialı olduklarının altını çizen Gürel “Öncelikle en yeni teknolojiye sahip fabrikayı kurduk.İkincisi oldukça deneyimli ve istekli bir ekip bir araya getirdik.Ayrıca Yudum’un marka gücünü de arkamıza aldık” dedi.

VALA’YA ANTALYA’DA TAM NOT

Yudum Apader Cyrstal Uygulama mutfağında lezzetin ustalarına yeni markası “vala” ile neler yapabileceklerini anlattı.Endüstriyel mutfaklar için profesyonel ekipler tarafından geliştirilen Vala turizmin başkentinde 5 yıldızlı otellerin mutfak şeflerinden tam not aldı.
Beş yıldızlı otellerin mutfak şefleri ve satın alma müdürleri vala’nın tutacağını söyledi. Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği ( APADER) başkanı Mehmet Özen “Vala’nın tutacağından eminim” dedi.

HEDEFİMİZ 40 DİSTRİBÜTÖR

4 ay gibi sürede 25 distribütöre ulaşan Yudum iki yıl içerisinde bu sayıyı 40’a taşımayı planlıyor.Yudumun Antalya distribütörlüğünü Sandra Gıdanın yürüttüğünü kaydeden Yudum yağları Türkiye satış müdürü Sinan Gürel “ İstanbul’da,Ankara’da,İzmir’de Gaziantep’te,Diyarbakır’da,Trabzon’da ve çevre illerde faaliyet gösteren güçlü distribütörlerimiz var” dedi.

SANDRA GIDA

Vala’yı Antalya’da faaliyet gösteren otellerin  mutfaklarına taşıyan Sandra Gıdanın satış temsilcisi Vahap Aydın ise  yakın gelecekte vala’nın sektörün lideri olacağından emin olduğunu kaydetti.

Yudum Gıda hakkında

Savola Grup bünyesinde yer alan Yudum Gıda, Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisidir. Şirketin çatısı altında Yudum, Sırma, Cielo ve Brillo markaları yer almaktadır. Sıvıyağ pazarında yıllardır Yudum ve Sırma markaları ile Türkiye’nin en çok tercih edilen sıvı yağlarını üreten Yudum Gıda’nın 18.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ayvalık’taki fabrikasının yıllık üretim kapasitesi; mısır yağı ve ayçiçek yağı için 85.000 ton, zeytinyağı için 20.000 ton’dur. Yudum Gıda; ayçiçek, mısır ve zeytinyağı üretimi ile ihracat pazarlarında sektörünün en seçkin ve önemli üreticilerinden sayılmaktadır.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.