DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C

YAT TATİLİ ORTA SINIFA İNDİ

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülerin görüntülerini akla getirebilir, ancak bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle aynı seviyeye indi. Hatta daha da ucuz. Dört kişilik bir aile için yat kiralama ücreti günlük 4 bin liradan başlıyor.

Yat kiralama platformu teknetatili.com CEO’su Kıvanç Çetinkaya, maliyetler ve hangi tekneyi kiralamanız gerektiği konusunda şu bilgileri verdi:

ARA REKLAM ALANI

GENİŞ AİLELER VE ARKADAŞ GRUPLARI İÇİN KATAMARAN 

“Kalabalık bir arkadaş veya aile grubuyla gemi kiralıyorsanız, katamaran mükemmel bir yüzen oteldir. Bir araya gelmek için birçok ortak alan sunarlar. Üstün stabilitesi, küçük çocuklu aileler için mükemmel. Düşünceli bir şekilde tasarlanmış kabinler, karada ve denizde keşiflerle geçen uzun bir günün ardından modern konfor sunar.

Katamaranlarda güneşlenmek için bol miktarda güverte alanı, öğleden sonra kestirmeleri için mahremiyet ve uzanmak veya grup yemekleri için bol bol yer vardır. 

Katamaranlar, su oyuncakları ve kano, paddleboard, su kayağı ve şişme havuz gibi spor ekipmanları için ekstra alana sahiptir.

Katamaranlar, sığ bir su çekimine sahiptir ve sahillere yaklaşabilirler. Bazen kelimenin tam anlamıyla tekneden inebilir ve sahilde yürüyebilirsiniz. 

10 kişinin konaklayabileceği, 4 kabinli 2 tuvaleti olan bir katamaranla 7 günlük tatil ortalama 71 bin lira. 

12 kişinin konaklayabileceği 6 kabinli guletlerde de ücret hemen hemen aynı.

ÇİFTLER VE DAHA KÜÇÜK GRUPLAR İÇİN YELKENLİ

Gerçek bir yelken deneyimi istiyorsanız heyecan verici bir seyir sunan bir yelkenli kiralamalısınız. Bu tekneler, koşullar ister düz ve sakin ister sert ve vahşi olsun, size en uygun kontrolü sağlar. Yelkenin sportif yönünü sevenler için harika bir seçenek.

Tek gövdeli tekneler daha keskin dönüşler yapabilir. Yelken tecrübesi olan ve yelkenin heyecanını arayan çiftler veya bireylerin, başka teknelere bakmalarına gerek yok. 

Tek gövdeli tekneler, gerçek bir yelken macerası arayanlar ve rüzgara karşı eğilmeyi hissedenler için her türlü konforu sunar.

8 kişinin konaklayabileceği 3 kabinli yelkenlilerle 7 günlük tatil ortalama 40 bin lira. 

4 kişinin konaklayabileceği 2 kabinli 2 tuvaletli motoryatlar ise ortalama 60 bin lira.

Eğer hazırsanız, gözlerinizi kapatın ve masmavi bir denizin nefes kesici manzarasıyla çevrelendiğinizi hayal etmeye başlayın.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.