DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Türkiye’nin en iyi çiçekçileri seçilecek

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Türkiye genelinde 1200’den fazla üyesi bulunan Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Çiçekçiliğin En’leri Ödül Töreni” ile Türkiye’nin en iyi çiçekçileri seçilecek. 

ARA REKLAM ALANI

Türkiye’de çiçekçilik sektörünün gelişmesi ve teknolojik gelişmelere hızlı biçimde entegre olması için faaliyetlerini sürdüren TÇB, her yıl Ekim ayında eğitim semineri ve ödül töreni düzenliyor. Bu yıl 6. Düzenlenecek olan seminer 15-16 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Ödül töreninde; 8 ana kategoride ve 7 alt kategoride toplamda ise 15 dalda Türkiye’nin en iyi çiçekçileri ödüllendirilecek.

İSMAİL BAŞARAN (TÇB) TÜRKİYE ÇİÇEKÇİLER BİRLİĞİ BAŞKANI

TÇB Başkanı İsmail Başaran, düzenledikleri eğitim seminerleri ve ödül törenleri hakkında şu açıklamalarda bulundu. Başaran, “Türkiye ekonomisinin canlanmasında çiçekçilerin azımsanmayacak derecede katkısı bulunuyor. Çiçeklerle duygu ve düşüncelerimizi mükemmel biçimde ifade ediyoruz. Acı ve tatı günlerde en özel armağan çiçekler oluyor. Bizler de bu sektörde hem ekonomiye katkı sağlıyoruz hem de insanlarımıza özel günlerinde en kaliteli çiçekleri sunmak için çaba harcıyoruz.dedi.


https://www.cicekfilosu.com/

Çiçekçiliğin En’lerini seçtikleri ödül töre ve eğitim seminerlerinin artık geleneksel bir hal aldığını ifade eden Başaran, “Bu yıl 6. Kez çiçekçilerimizle bir araya geleceğiz. Toplamda 15 kategoride en iyi çiçekçiler seçilecek. Tören çiçekçilerimiz için büyük bir moral ve motivasyon oluşturuyor.” şeklinde konuştu.

Teknolojiyle Adaptasyon Çok Önemli

Her sektörde olduğu gibi çiçekçilik sektöründe de teknolojiye adaptasyonu önemsediklerini dile getiren Başaran, “Türkiye’nin en büyük çiçekçilik organizasyonu olarak faaliyet gösteriyoruz. Elektronik ticaret hızla büyüyor. 2021 yılında e-ticaret haciminin 4,2 trilyon doları bulması bekleniyor. Bu alanda elbette çiçekçilerin de yer alaması gerekiyor. Bunun için kurduğumuz ÇiçekFilosu ile çiçekçilerimizi e-ticaretin gerekliliklerine adapte olmasına ve e-ticaret hacminden pay almalarına da katkı sağlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.