DOLAR 32,5417
EURO 34,9466
ALTIN 2.428,95
BIST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Turizm sektörü buluşuyor..!

Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Kaleiçi Otelciler ve Esnaflar Derneği (AKOED), ‘ 2021’de, Lastminute Fair Marketing Fuarı’na, Kaleiçi temasıyla katılıyor.

Antalya 2020’de 3.5 milyona yakın turist ağırladı. 2021 de ise Antalya, Lastmunıte Fair Marketing Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Fuar, 26-27 Nisan tarihlerinde Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

ARA REKLAM ALANI
Turizm sektörü dev fuar öncesi Kaleiçi’nde buluşuyor 


KALEİÇİ TANITIMI


‘Son dakika’ satışlarının öne çıktığı 2021’de Muratpaşa Belediyesi ve AKOED, Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlıya uzanan bir tarihin izinin sürüldüğü, kentin geleneksel mimariyle dünya mutfağının en sıra dışı örneklerinin bir araya geldiği Kaleiçi, 60 metrekarelik stantta sektör profesyonelleriyle buluşacak.

Turizm sektörü dev fuar öncesi Kaleiçi’nde buluşuyor 


Başkan Ümit Uysal, bu yıl 14-17 Ekim tarihlerinde 6’ncı Kaleiçi Old Town Festivali’ni düzenleyeceklerini belirttti. Uysal; “Kaleiçi’nin o muhteşem hikayesini dünyayla paylaşmak, dünya kültür mirasının bir parçası haline getirmek için yıllara yayılan bir çabanın içindeyiz” dedi.

Turizm sektörü dev fuar öncesi Kaleiçi’nde buluşuyor 


GÜVENLİ TURİZM DESTİNASYONU

Antalya’nın pandeminin en zorlu döneminde önemli sayıda turisti ağırlamayı başardığının altını çizen Başkan Uysal, şunları söyledi:
“Sektör profesyonelleri bu yılı tanımlarken son dakika satışlarının belirleyeceği olacağı üzerinde duruyor. Antalya’nın gücü tam da bu noktada ortaya çıkıyor. Kitle turizminde tartışılmaz bir dünya markası olan Antalya, Kaleiçi gibi emsalsiz bir değerle rakip pazarlardan farklılaşıyor, bir tatilden çok daha fazlasını ziyaretçilerine sunuyor. Muratpaşa Belediyesi olarak Kaleiçi’nin tanıtımı, dünyaca bilinen ve güvenli bir turizm destinasyonu haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Ümit Uysal-Muratpaşa Belediye Başkanı


OLD TOWN TURİZMİ


Lastminute Fair Marketing Fuarı’na Kaleiçi esnaf ve otelcilerinin kuruluşu AKOED’le birlikte katılıyor olmanın ayrıca önemli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, belediye olarak fuara “Kaleiçi gibi tarihi kent merkezlerine sahip şehirlerin yöneticilerini de davet ettiklerini de sözlerine ekledi. Yapılan davetlere olumlu dönüşler almaya başladıklarını belirten Başkan Uysal, “Şehir yöneticileri fuardaki workshoplarda dünya old town turizmi hakkında bilgi ve deneyimlerini ziyaretçi ve katılımcılarla paylaşacaklar. Bu girişimimizle old town turizmine dikkat çekeceğizdiye konuştu.

Turizm sektörü dev fuar öncesi Kaleiçi’nde buluşuyor 
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.