DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

TURİZM KNEITZ İLE RENGARENK

Koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalar 1 Temmuz’da sona erdi. Turizmde hareketlilik başladı. Talepler turizmde en iyi yıl olan 2019’un aynı döneminden yüzde 60 daha fazla. Katalog çekimleri için Antalya’yı tercih eden Kneitz birbirinden renkli boyalarını Latin güzelleriyle tanıttı.

KNEITZ BİR ALMAN MARKASI

Turizm sezonunun hareketlenmesiyle birlikte sektöre hızlı bir giriş yapan Alman toz boya markası Kneitz sektörde ki tüm etkinlikleri rengarenk boyamaya hazırlanıyor. Temmuz 2021 itibarı ile Akdeniz sahillerine inen Kneitz’ın boyalarını dünyaca ünlü Latin güzelleri tanıttı. Kneitz ürünlerini rakiplerinden farklı kılan en önemli özelliğinin insan sağlığına hiçbir zarar vermemesi olduğunu belirten Kneitz’ın Satış Pazarlama Müdürü Recep Şen : “2 yıllık bir ar-ge çalışması sonunda piyasaya çıkan Kneitz’ın ürünleri gıda bazlı, içerisinde hiçbir kimyasal madde barındırmıyor. Çocuklarımızın sağlığı içinde hiçbir risk taşımıyor.” dedi.

ARA REKLAM ALANI
Recep Şen / Kneitz Satış Pazarlama Müdürü

‘HAVUZ PARTİLERİNİN TEK TERCİHİ KNEİTZ’

Kneitz’ın boyalarının en önemli özelliğinin havuz suyunda 30-35 dakika içerisinde yok olması olduğunu kaydeden Recep Şen havuz partilerinin vazgeçilmezi olduklarını kaydetti. Şen: “Kneitz’ın boyaları havuz partilerinde rengarenk bir atmosfer oluşturuyor. Havuz suyu yaklaşık 30 dakika gök kuşağı rengine bürünüyor.30 dakika sonra ise havuz suyundaki klorun etkisiyle havuz suyu eski haline geri dönüyor. Hiç bir şekilde ne havuz suyunun pH değerinde bir değişiklik nede havuz sitemlerine zarar veren bir durum oluşuyor. Boyalarımız sihirli bir el değmiş gibi yok oluyor.” ifadelerini kullandı.

KNEITZ TAM BİR ÇEVRE DOSTU

Kneitz ‘ın boyalarının tam bir çevre dostu olduğunun altını çizen Recep Şen, parti sonrasında suyla rahatlıkla temizlenebiliyor. Saçtan ve kıyafetlerden ise kolaylıkla çıkabildiğini kaydetti.

GECE GÜNDÜZ KNEITZ

Gökkuşağı renklerinden esinlenerek 6 farklı renk tercihi sunan Kneitz ,gece etkinlikleri için neon özellikli boyalara da sahip. Kneitz ın ürünlerine online kanallardan ulaşmak mümkün, Antalya’da ki depolarından başta turizm bölgelerine lojistik imkanı da bulunuyor.

NUMUNE ÜRÜN TALEBİ : 0850 441 88 01

Kneitz Satış ve Pazarlama Müdürü Recep Şen ürünlerimizi görmek ve denemek isteyenlere bizzat ziyaret ederek numune ürün bıraktıklarını belirtti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.