DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Türel ‘den Sabah Akşam Sıcak Çorba 

Antalya DailyNews

Çorbalar Türel ’den

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine sınav döneminde çorba ikramında bulundu.  Akdeniz Üniversitesi içerisindeki kütüphane önünde sıcak çorba sürprizi ile karşılaşan öğrenciler Başkan Türel ’e teşekkür etti.

ARA REKLAM ALANI

Türel ‘den Sabah Akşam Sıcak Çorba

Antalya Büyükşehir Belediyesi, evinden kilometrelerce uzakta yaşayan üniversite öğrencilerine yönelik verdiği sabah çorba hizmetini akşam saatlerine de taşıdı. Ekipler, vize haftasında Akdeniz Üniversitesi Kütüphanesi’nde ders çalışmaya gelen öğrencilere açtığı iki stantla çorba ikramında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin de destek verdiği etkinlik öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Antalya güzel çorba daha güzel

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde okuyan Engin Eroğlu, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Şehre dokunan çalışmaları ile her daim öğrencilerin takdir ve beğenisini kazanan Belediye Başkanımız Menderes Türel’in yoğun çalışmaları arasında bizleri düşünerek çorba jestinde bulunduğu için çok teşekkür ediyoruz. Antalya güzel çorba daha güzel” dedi.

Öğrenci dostu başkan

Paramedik öğrencisi Şükran Çevikbaş ise, “Menderes Türel ’i çok seviyorum. Geçen sene Hukuk Fakültesi’ne gelmişti. Orda konuşmalarını dinledim ve gerçekten çok etkilendim. Sanırım bu sene yine gelecek. Heyecanla bekliyorum. Sınav haftasında da bu çorba hizmeti gerçekten çok iyi geldi. Öğrenci dostu başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlaç gibi geldi

Çalışma Ekonomisi 3. Sınıf öğrencisi Defne Emine Çalışkan çorbanın tadını çok beğendiğini söyleyerek, “Öğrencilerin motivasyonlarını artırmak adına çok iyi düşünülmüş bir uygulama. Vize haftasında yoğun bir tempoda ders çalışıyoruz ve haliyle acıkıyoruz. O yüzden çorba ilaç gibi geldi” ifadelerini kullandı.

Çıkışta sıcak çorba

Spor Bilimleri Fakültesi Esat Gürbüz ise, “Kütüphanedeyiz, ders çalışıyoruz ve çıkışta da bizi sıcak bir çorba karşılıyor. Bizim için çok çok çok iyi oldu” dedi.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.