DOLAR 32,5581
EURO 34,9788
ALTIN 2.420,94
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Şükrü Sözen;Vaka Sayısı Artıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Manavgat gündemindeki konulara dair düzenlediği basın toplantısında kentteki korona vaka sayısına dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Sözen vaka sayılarının hızla arttığını kaydetti.

Başkan Sözen şu ifadeleri kullandı…

ARA REKLAM ALANI

‘CİDDİ ANLAMDA BİR ARTIŞ’

“Bu tarz verileri ifade etmesi gereken sayın Kaymakamımız ama ben şunu söyleyebilirim. Arttığını ifade edebilirim. Ciddi anlamda bir artış gözüktüğünü ifade edebilirim.Herkesin bir öncekinden daha duyarlı, dikkatli olması gerektiğini ifade etmek benim de görevim. Çünkü bu sürecin ağırlığını çeken, sorumluluğunu üstlenen Manavgat Belediyesi. Bütün çalışan arkadaşlarım canhıraş çok sağlıklı bir çalışma yürüttü. Biz reklam yapmadık birileri gibi şunu yaptık bunu yaptık diye ama geceli gündüzlü benim ekiplerim hijyen çalışmalarını ilaçlamaları özveriyle yaptı.

‘ÇOK ZOR BİR SÜREÇ BEKLİYOR’

Çok zor bir süreç bekliyor bizi. Hepimizin farkında olması gereken hepimizin sorumluluk üstlenip sorumluluğumuzu deklare etmemiz, çevremize anlatmamız gereken bir sürece giriyoruz. Çıkışı olmayabilir. Ciddiyet ile değerlendirilmesi gereken bir süreç.

‘HIZLA ARTIYOR’

Hızla artıyor çünkü. Bir bakıyorsunuz pazarlarda plajlarda piknik alanlarında insanlar sosyal mesafeyi hiç dikkate almıyor. Biz genelgelerle bu kurumu götürüyoruz. Sedat kardeşim şelalede ki mesire alanının açılması ile ilgili serzenişte bulundu halkın sesini bize iletti. Genelgeler bizi belirleyen,kilitleyen. Genelge diyor ki bize; şu tarih itibar ile mesire alanlarını, pazar yerlerini açacaksın. Biz genelgelere yönelik açıyoruz.

‘BANA KALSA MESİRELERİ AÇMAM’

Bana kalsa mesire alanlarını açmam. Pazar yerlerini yarıya düşürürüm. Şu anda pazar yerleri 16-17 pazar ful çalışıyor. Mecbursun iç işleri bakanlığının günlük gönderdiği genelgelere istinaden çalışmaya.

‘ARTIYOR, ARTIYOR, ARTIYOR..’

Temkinli olmamız gereken bir dönem. Artıyor,artıyor,artıyor. Çok büyük tehlike bekliyor bizi.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.