DOLAR 32,5467
EURO 34,9817
ALTIN 2.420,36
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

ŞÜKRÜ SÖZEN : BİN’DEN 30 BİN’E

ANTALYADAILYNEWS

9. Uluslararası Manavgat Motosiklet festivalinin 3. gününde sahnede Başkan Sözen vardı. On binlere selendi. 10 yıl önce sini hatırlattı. “Manavgat Motosiklet Festivali bugün 30 bin kişiyi bir arada tutabiliyor” dedi.

ARA REKLAM ALANI

İYİ Kİ VARSINIZ

“İyi ki varsınız. Buradaki bu güzel birlikteliğe koyduğunuz katkı önemli. Türkiye’ye örnek olacak şekilde bir araya gelen bu topluluğun çağdaş, hoşgörü, sevgi içinde bu güzel ortamların nasıl doğrulabileceğinin en güzel örneğini sergilediniz”

MANAVGAT SEVGİ VE HOŞGÖRÜ KENTİ

“Bu etkinliğin 10 yıl önce başlamasını hatırlıyorum. 1000 kişilerle başlamıştık. Eleştiriler aldık. Ama dünkü kayıtlar Manavgat Motosiklet festivalinin bir arada 30 bin kişiyi ağırladığını tarihe geçti. Festivalimizi, bu aşamaya getiren sizlersiniz. Sizin sayenizde bu birliktelik yaşanıyor. Ülkemizin her zamankinden fazla hoşgörüye ihtiyacı var. Bu ülkenin çıkarları adına ortak hareket etmemizi gerektiren özel dönemlerden geçiyoruz. Etkinlikler, festivaller diyerek geçmeyin. Bu etkinlikler ulusal duruşumuzun, istediğimiz zaman bir arada duracağımızın en güzel örneğidir. Manavgat sevgi, hoşgörü ve sahiplenme kenti. Bu ülkenin en güzel kentlerinden birisi”

FESTİVALLERİMİZ DEVAM EDECEK

“Önümüzdeki süreçte Barış Suyu Festivali, Side festivalimiz de yapılacak. Hayatın zorlukları içinde boğuşan insanlarımızın bu etkinliklerde yorgunluğunu attığına inananlardanım. Ama bu etkinliklerin bu noktaya gelmesi sırasında emeği olanlara teşekkür ediyorum. Emekçi belediye çalışanlarımıza, Manavgat Motosiklet Kulübüne, buraya gelip stant açan işletmeci arkadaşlarımıza, sizin güvenliğiniz için sabahlara kadar çalışan emniyet, güvenlik ve jandarmadaki dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Motosiklet tutkunları çok güzel şeylere layık. Sizlerin huzurla kentlerinize dönmeniz önemli”

UMUDA VE SEVGİYE İHTİYACIMIZ VAR

“Umuda sevgiye ihtiyacımız var. Bir dostumuz kısa süre önce ne demişti. Herşey çok güzel olacak. Herşey çok güzel oldu. Ve sizlerle beraber çok güzel olmaya devam edecek. Birlikteliğinize teşekkür ediyorum” dedi.

MANGA KONSERİ

Festivalin 3 günü Manga konseriyle devam etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.