DOLAR 32,5032
EURO 34,9839
ALTIN 2.430,21
BIST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

SPOR TURİZMİ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

ANTALYA DAILYNEWS

OCAK-NİSAN ARASINDA 3 BİN TAKIM

2018’de tüm zamanların rekorunu kırarak 13 milyon 642 bin yabancı turist ağırlayan Antalya, spor turizmi nde de altın çağını yaşıyor. Turizmin başkenti  Ocak-Nisan aylarını kapsayan kamp döneminde yüzde 90’ı yabancı yaklaşık 3 bin takıma ev sahipliği yapacak.

ARA REKLAM ALANI

HANECUP’A ORTALAMA 80 TAKIM KATILACAK

The Game Agency Pro  Ceo’su Alexey Scheipinov Mad Sport ile birlikte düzenliyecekleri HANECUP ‘ın 01 Nisanda başlayacağını söyledi. Alexey Scheipinov şu ifadeleri kullandı.Madsports ile birlikte birçok turnuva gerçekleştirdik. Tercihimiz her zaman Türkiye oldu. Rusya’dan getirdiğimiz takımlar turnuvalar sayesinde başta Avrupa takımları olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden gelen takımlarla maç yapma şansı yakaadı. Türkiye özellikle Antalya bizim için alternatifi olmayan bir destinasyon.1 Nisan da düzenleyeceğimiz Hanecup ’ta  farklı ülkelerden ortalama 80 takımı yine Antalya da buluşturacağız.”

YABANCILAR OTEL VE TESİSLERE HAYRAN

Yabancı futbol takımlarının Antalya tercihlerinde Spor Turizmi nde hizmet veren tesislerin rolü büyük. 5 günlük bir kamp için Antalya’da bulunan VfB Germania Halberstadt takımının Sportif Direktörü ve Teknik Direktörü Antalya’daki tesisler ve imkanlar dan övgüyle söz etti.

ANDREAS PETERSEN / SPORTİF DİREKTÖR-VfB GERMANIA HALBERSTADT

“Organizatörümüze başta çok teşekkür ederiz, Burada çok mutluyuz. Saha, imkanlar ve misafirperverlik tek kelimeyle mükemmel diyebilirim.”

MAXIMILIAN DENTZ / TEKNİK DİREKTÖR-VfB GERMANIA HALBERSTADT

“Kötü hava şartlarından dolayı Almanya’dan korkarak geldik ancak bize taahhüt edilen şartların fazlasını bulduk. Otelimiz ve stadlar bu mevsimde bile harika.”

MAD SPORTS -THE GAME İŞBİRLİĞİ BÜYÜYOR

Madsport ve The Game Agency ortaklığında düzenlenen turnuvalar dünden bugüne yüzlerce futbol kulübünü Antalya’ya taşırken her geçen yıl katılımcı sporcu sayısı da arttı. Spor turizminde Türkiye- Rusya işbirliğinin adı kimi zaman Lukoilcup kimi zaman Sidestarcup kimi zaman Hanecup oldu. Madsport ve The Game Agency iş birliği dün olduğu gibi bugünde Antalya’da spor turizmini domine etmeye devam ediyor. Üstelik daha da büyüyerek, 2019 la birlikte Türkiye –Rusya işbirliğine Almanya ayağı da eklendi.

MAD SPORTS’UN ALMANYA AYAĞI OD SPORT

Mad Sports‘un Almanya ayağında bulunduklarını kaydeden OD Sport Ceo’su Onur Demirkol amaçlarının Almanya’dan çok daha fazla takımı kamp için Türkiye’ye getirmek olduğunu söyledi.

“Antalya Daily News web sitesinde, Abonelere ait Video haber içerikleri sunulmaktadır.Abonelik için iletişime geçin.info@antalyadailnews.com”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.