DOLAR 32,5230
EURO 34,8079
ALTIN 2.434,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 30°C

SÖZEN’DEN TURİZM AÇIKLAMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen 2022 Turizm sezonuna dair açıklamalarda bulundu. Başkan Sözen sezona dair satışların iyi olduğunu ekstra olumsuz bir durum olmadığı takdirde güzel bir turizm sezonu geleceğini söyledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla River Suite Hotel‘de kahvaltı etkinliği düzenledi. Basın mensuplarının gününü kutlayan Başkan Sözen 2022 turizm sezonuna dair gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ARA REKLAM ALANI

‘SEZONUN İYİ OLACAĞI KANAATİNDEYİM

Şükrü Sözen, “Acentalar ile satış sorumluları ile turizm birliklerindeki temsilciler ile sık bir araya geliyoruz. Bizim bölgemizin güncel hayatının ,ticari hayatının, ekonomik hayatının yüzde yüzü turizm ile ilintili. Herkes turizme bağımlı. Dolayısıyla bizde takip etmek zorundayız. Bizim işleyişimizde turizmle ilintili olduğu için geçen hafta 10-15 gün önce biraz olumsuzluk duymuştum. Avrupa da ki pandemi ivmesinin biraz çıktığı, yurt dışına çıkan insanlar için biraz zorluklar getirileceği yönünde duyumlar olmuştu ama bu hafta bunun kalktığını duydum. Satışların iyi olduğunu olumlu gittiğini çok ekstra olumsuz bir şey olmadığı takdirde güzel bir turizm sezonu geleceğini duyuyorum. İnşallah da öyle olur. Burada önemli olan hükumetin süreci iyi takip etmesi, bölge idarecilerinin süreci iyi okuması ve pandemiyi kontrol altında tutarak hijyen kurallarına uyarak halkında bilinçli olması koşuluyla az hasarla bu süreleri telafi etmek. Pandemi ile yaşamaya belirli bir süre alışmaya zorunluluğumuz var. Ben 2022 turizm sezonunun iyi olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Şükrü Sözen – Manavgat Belediye Başkanı

‘MANAVGAT SEZONA HAZIR’

Antalya’nın en fazla beş yıldızlı oteline ev sahipliği yapan Manavgat ise 2022 turizm sezonuna hazır. Şükrü Sözen,  “Manavgat sezona bence hazır. Daha da vaktimiz var. Eksiklerimizi de telafi ederiz” dedi.

FESTİVALLERE İNANIYORUM

Festivallerin turizmin bir parçası olduğuna dikkat çeken Manavgat Belediye Başkanı uygun şartlar oluştuğunda  festivalleri düzelemeye devam edeceklerini açıkladı.

 Şükrü Sözen,“Festivalleri yapmaya gayret edeceğiz .Daha önce öngörülerimiz olabiliyordu. Bir yıl beş yıl sonrasının hesabını yapabiliyordunuz . Şu anda iki ay sonra koşullar bize ne getirecek bilemiyoruz. Bunlarda ihaleli işler. Biraz daha bekleyerek temkinli olarak bu sürelerin kararını vermekten yanayız ama şartlar uygun olduğu takdirde festivallere inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.