DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Sonuna Kadar Sözen

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

İyi Parti Manavgat’ta Sonuna Kadar Sözen dedi

İyi Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi ve Tuğba Vural Çokal, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen’i, Seçim İrtibat Ofisi’nde ziyaret etti. Başkan Sözen ve İyi Parti milletvekilleri ziyarette yerel seçimler ve Manavgat’ ın geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Herkes Çok Heyecanlı

Ziyarette söz alan Manavgat İyi Parti eski ilçe başkanı İbrahim Celayiroğlu, İyi partinin Manavgat’ta sonuna kadar Sözen’in kazanması için çalışacağını söyledi. Celayiroğlu şu ifadeleri kullandı, “Bizim adayımız sizdiniz ,herkes çok heyecanlı çalışmak istiyorlar, görev istiyorlar ” dedi.

Sözen’i Sonuna Kadar Destekliyoruz

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, ” Manavgat’ta iki partinin yaptığı işbirliğindeki ruh ve heyecanın ortak noktasının Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet, milli değerler ve ülkenin bekası olduğunu dile getirdi. Bahşi , Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’i de yakından takip ediyoruz. Kazanacağından şüphemiz yok. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Sözen’e Başarılar Diliyorum

Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal ise, “Aranızdan bir kardeşiniz olarak, Manavgat’ın bir kızı olarak her zaman Manavgat için en iyiyi yapmaya çalışacağım. Şükrü Sözen başkanımıza da çalışmalarında ve çıktığı yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Değerlerimize Beraber Sahip Çıkacağız

İyi Parti milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sözen , “Bizi bir araya getiren değerler ve Atatürk’ün bize bıraktığı milli değerlerimizin korunması kollanması konusu en büyük hassasiyetimizdir. Hangi partiden olursa olsun biz bu değerleri korumaya çalışan her siyasi düşünceye saygı duyuyoruz ve olması gerektiğine inanıyoruz. Ülkelerine bağlı bizi biz yapan özel değerlere bağlı gerçek bir ülkücü, milliyetçi bir yapıya her zaman ihtiyaç olduğuna inanıyorum.Genel merkezler bazındaki birliktelik, bunun topluma olumlu sirayet etmesi önemli. İnşallah değerlerimize beraberce sahip çıkacağız. Sizin ve iyi parti içinde görev yapan bütün kardeşlerimiz bizim için önemli. Manavgat’ta çok güzel bir kadro oluşturdular. Kendilerine de başarılar diliyorum.dedi.

ANTALYA DAILYNEWS WEB SİTESİNDE ABONELERE AİT VİDEO- GÖRSEL HABER İÇERİKLERİ YAYINLANMAKTADIR.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.