DOLAR 32,5345
EURO 34,9749
ALTIN 2.433,76
BIST 9.803,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 28°C
Paz 29°C

SİDE’NİN EN EĞLENCELİ MEKANI

Anadolu Türkü Evi denince Side , Side de Türkü evi denince de Anadolu Türkü Evi ve solisti Hakan Ertekin geliyor akıllara.Çünkü 20 yıldır YAZ-KIŞ , AÇIK ve CANLI

Anadolu Türkü evi denince Side , Side de Türkü evi denince de Anadolu türkü evi geliyor akıllara.Çünkü 20 yıldır Side’ de yaz kış Anadolu’nun en güzel ezgilerini duyabileceğiniz tek mekan.Ve o mekanın  haftanın 7 günü mutlaka görebileceğiniz ancak sadece 6 günü dinleyebileceğiniz sahibi, solisti, Hakan Ertekin.

ARA REKLAM ALANI

“ADIN GEÇER” SİDE’NİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLADI”

2019 yılında bestelediği adın geçer isimli şarkısıyla  gönüllere gönüllere taht kurdu.Sözü ve müziği kendisine ait “ Adın Geçer” isimli  parçası,  ünlü türkücünün  bir anlamda Side’liliğini Side’ye olan aşkını da  tescilledi. Side’de çektiği klip Youtube da 1,5 milyona yakın izlenirken, sevilen türkücü  Side’nin tanıtımına da  büyük katkı sağladı.

ANADOLU TÜRKÜ EVİ YENİ SEZON ÖNCESİ OLDUKÇA İDDİALI

Soru-Cevap;

Samimi, çarpıcı ve iddialı cevaplarıyla sevilen türkücü sorularımızı yanıtladı.

2020’de Hakan Ertekin’in  projeleri nedir?

Anadolu Türkü Evi 2020 de yoluna nasıl devam edecek?

20 yıldır sadece Ramazan aylarında kapalı kalan Anadolu Türkü Evi sahnesinden dünden bugüne  kimler geldi kimler geçti?

Anadolu Türkü Evi sahnesi 2020 de hangi sanatçıları ağırlayacak?

“TURİZMİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Her yıl milyonlarca yerli yabancı misafirleri ağırlayan Türkiye’nin misafir odası Antalya’nın en gözde destinasyonu Side’ de 20 yıldır hizmet veren Anadolu Türkü Evi Türkiye’nin kültür elçisi olmaya devam edecek. Üstelik Ahi Evran desturu ile.

“KÜLTÜR DÖNÜŞTÜRÜR”

Müzik evrensel,kültürün ise dönüştürücü bir etkisinin olduğuna inandığı belirten Hakan Ertekin;“Kültür, kökenlerimiz ile geçmiş ile tarih ile geleneklerimiz ile bağlantı kurmaktır. Bilgimizi paylaşmak, kendimizi ve dünyayı daha iyi tanımak. Nerede olduğumuzu nereye doğru gittiğimizi hatırlamak. Anladığımız şeyleri uygulamaya koymak. Kültürler arası köprüler inşa etmek. Kültür dönüştürür. Estetik ve etik değerlerin örgüsüdür. Gönüllülük dünyayı bulduğundan daha iyi bırakmaktır. Kalpten kalbe bağlar kurmak. Birlikte el ele hayaller kurmaktır. Birlikte güçlü olduğumuzu fark etmektir. Anlayış,cömertlik  dostluk. paylaşmak , paylaşmak, paylaşmak. Anadolu türkü evi olarak 20 yıldır Kültürümüzü ve Turizmimizi desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.