DOLAR 34,2298
EURO 37,3165
ALTIN 2.930,22
BIST 8.860,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 27°C
Cum 26°C
Cts 25°C

Side Square Hotel,de Oktoberfest Coşkusu

ARA REKLAM ALANI

Almanya’nın Kalbi Side’de Attı

Side Square Hotel, Ekim ayında düzenlediği Oktoberfest etkinliği ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Geleneksel Alman festivalinin coşkusunu Side’ye taşıyan otel, renkli atmosferi ve birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle dikkat çekti.

Bira Fıçısı Kırıldı, Eğlence Tavan Yaptı

Özel olarak hazırlanan menüde yer alan özgün Alman lezzetleri ve içecekler, misafirleri tatil boyunca adeta Almanya’ya götürdü. Festivalin en heyecan verici anlarından biri ise, otelin en müdavim misafirinin ahşap tokmakla bira fıçısını kırması oldu. Bu an, etkinliğe katılan herkes tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Okan AKAY – Genel Müdür

Akay; “Misafirlerimizin Memnuniyeti Bizim İçin Her Zaman Öncelikli”

Side Square Hotel Genel Müdürü Okan Akay, “Misafirlerimizin memnuniyeti bizim için her zaman öncelikli. Oktoberfest ile onlara ülkemizde farklı bir deneyim sunmak istedik. Gelen tepkiler bizi çok mutlu etti.” şeklinde konuştu.

Misafirlerden Gelen Yorumlar

Etkinliğe katılan misafirler de deneyimlerini şu sözlerle ifade etti:

  • Litvanyalı Bir Misafir: “Çok güzeldi benim için çok yeniydi çünkü Türkiye’ye ilk kez geldim bu yüzden çok çok güzel bir otel burası ve bence her şey çok güzeldi çok harikaydı.”
  • Alman Bir Misafir: “İyi bir gece uykusu çektim, güzel bir kahvaltı yaptım, Oktoberfest’in başlamasını bekledim, İyi bir vakit geçirdik, burada her şey güzelce hazırlanmış, bunun orijinal bir Türk yemeği olduğunu biliyorum, ama çok iyi yapılmıştı, bu yüzden bence. güzel. Şimdi ikinci kez buradayız ve bir dahaki sefere yine burada olacağız.”

Side Square, Lüks ve Eğlenceyi Bir Araya Getiren Adres

Side Square Hotel, lüks hizmet anlayışı ve samimi atmosferiyle misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Oktoberfest gibi özel etkinliklerle de misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.