DOLAR 32,4964
EURO 34,8120
ALTIN 2.476,57
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C

Side şimdi daha özgür!

Dünya turizminin gözbebeği Side’de, Kentsel Tasarım Projesi’nin 3. Etabı olan, Side giriş yolunun yayalaştırma çalışmaları tamamladı.

ANTİK SİDE YAYALAŞTI

 Manavgat Belediyesi, Antalya Valiliği,Side Müze Müdürlüğü ve Side Kazı Başkanlığı işbirliği ile yürütülen projede, Antik Side giriş yolu, doğal diyabez taş, traverten ve bej mermer taşları ile döşendi.

ARA REKLAM ALANI
Side giriş yolu

TRANSFER ARAÇLARI 2,5 LİRA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin Kararı ile Side Otogarı ile Antik Yarımada arasında yeniden trafik düzenlemesi de yapıldı. Kararla Antik Side girişi, her türlü aracın giriş ve çıkışına kapatıldı. Aynı kararda belirtilen 2.5 TL’lik ücret tarifesi ile Manavgat Belediyesi otogar ile Side Antik yarımadası arasında taşımacılık yapabilecek.Transfer araçlarından öğrenciler 1 TL karşılığında  ,0-6 yaş çocuklar, engelli vatandaşlar, şehit ve gazi yakınları ücretsiz yararlanabilecek..

Side giriş yolunun yayalaştırma çalışmaları tamamlandı

SÖZEN:TURİSTLER DAHA RAHAT İZLESİNLER DİYE…

“Açık hava müzesi niteliğindeki Side’mize turistler bundan böyle özgürce  yürüyebilecek ve daha rahat tarihi izleyebilecek” diyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen  desteklerinden dolayı Antalya Valiliğine, Side’de yaşayan ve çalışanlara teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.