DOLAR 32,5681
EURO 34,7244
ALTIN 2.492,75
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

SEVAL GIDA ANTALYA’DA

ANTALYA DAILYNEWS

Apader Cyrstal Uygulama mutfağı sektörde 35 yıllık deneyime sahip Seval Gıdayı ağırladı.2015 yılı başında yüksek standartlarda ileri işlenmiş et ürünleri üreten İstanbul’da ki tesisini hizmete açan Seval Gıda dönerle birlikte köfte ve kaplamalı ürünlerini Antalya’da görücüye çıkardı.

ARA REKLAM ALANI

APADER CYRSTAL UYGULAMA MUTFAĞI

Seval Gıda ürünlerini Antalya’da Apader Cyrstal uygulama mutfağında otellerin mutfak şefleri ve satın alma müdürlerine tanıttı. Seval Gıdanın otellere yönelik DEMO tanıtımına otelcilerin ilgisi yoğundu.

SEVAL GIDA HEDEFİNİ AÇIKLADI

Fabrika müdüründen Türkiye satış müdürüne en yetkili isimleriyle Antalya’ya çıkartma yapan Seval Gıda, Antalya hedefini turizmcilerle paylaştı.Seval Gıda fabrika müdürü Cahit Düzdemir “Seval gıdanın tüm ürünlerini Antalya’da tüm misafirlerimize tattırmak, en iyi lezzetleri onlara sunmak istiyoruz. Çeşitlilik anlamında Türkiye’de rakibimiz çok az” dedi. Düzdemir, Seval Gıdanın ürünlerinin tüm Türkiye’de özellikle ev dışı tüketim sektöründe yaygın halde kullanılabilir durumda olduğunu kaydetti. İhracat çalışmalarının da olduğuna dikkat çeken Düzdemir “İhracatımız da var, Seval Gıda markasını ve tüm ürünlerimizi bütün dünyaya tanıtmak istiyoruz” dedi.

YÜZDE YÜZ YERLİ

Seval Gıda’yı sektörde iddialı kılan en önemli sebepler arasında yüzde yüz yerli ürün kullanması dikkat çekiyor.

Seval Gıda’nın tüm ürünlerinde yerli kaynakların kullanıldığını kaydeden Seval Gıda fabrika müdürü Cahit Düzdemir “ Ürünlerimizin tamamı yüzde yüz yerli ham madde kullanılarak üretilmiştir. Yaklaşık 35 yıldır gerek kırmızı et konusunda gerekse beyaz et konusunda iç kaynaklarımızı, yerli kaynaklarımızı kullanıyoruz. Hiç bir yabancı kaynak kullanmıyoruz” dedi.

Tüm ürünlerde olduğu gibi döner üretimine de özel bir çaba gösterdiklerini kaydeden Düzdemir “Dönerde eksiksiz ürün konsepti yakalamak için gereken tüm çabayı sarf ediyoruz” dedi.

REKABETÇİ FİYAT POLİTİKASI

Tüm Türkiye’de bu güne kadar rekabetçi bir fiyat politikası izlediklerini belirten Seval Gıda Fabrika Müdürü Cahit Düzdemir üretimde kalite fiyat dengesinin önemine dikkat çekti. Düzdemir “Firma olarak fiyat politikamız bu güne kadar hep rekabetçi olmuştur. Bu günlere gelmemizin en önemli sebebi rekabetçi fiyatlarla kalite-maliyet dengesini kurarak olabilecek en iyi ürünü üretmek felsefesiyle gerçekleşmiştir. Maliyetleri en düşük seviyede tutarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermek en büyük çabamız” ifadelerini kullandı.

35 YILLIK DENEYİMİYLE ANTALYA’DA

Antalya pazarı Seval Gıda için büyük önem arz ediyor. Seval Gıda’yı turizmin başkentinde öne çıkaran ürünlerinin kalitesinin yanında altyapısı, lojistiği ve 35 yıllık engin deneyimi.

Antalya’nın büyük bir potansiyeli olduğunu vurgulayan Seval Gıda Türkiye Satış Müdür Tuncer Özdemir “Antalya derin bir pazar, Seval Gıdanın da bu alt yapısı var. Seval Gıdanın İstanbul ve Türkiye genelindeki tecrübeleri Antalya pazarına aktarıldığında çok iyi bir sonuç alınacağını düşünüyorum” dedi.

Seval Gıdanın Türkiye genelinde ürün gönderimini daha çok lojistik firmalarıyla yaptıklarını kaydeden Özdemir,”Türkiye’nin her tarafına ürün ve parsiyel gönderiyoruz. Tek lojistikle çalışmıyoruz. İki ,üç farklı lojistik firmalarıyla çalışıyoruz. Türkiye’de devamlı olmamakla beraber her ilde carimiz vardır” dedi.

ÜRÜNLERİMİZE ÇOK GÜVENİYORUZ

Biz ürünlerimize çok güveniyoruz diyen Seval Gıda Antalya bölge müdürü Kemal Duru Seval Gıdanın Antalya’da ilk defa bir bölge müdürlüğü oluşturduğunu kaydetti.

Duru “Ürün gurubumuz çok bol, otel grubunda çalışma organizasyonumuzu tamamladık. Antalya’da lojistiği tamamıyla kendimiz yapacağız. Bunun için araç filomuzu kurduk. Ekip arkadaşlarımızı rut sistemi çerçevesinde Kemer’den başlayıp Alanya’ya kadar tüm hatları tarayarak doğru çalışabileceğimiz otellerle yürüyeceğiz” dedi.

FİRMALARIMIZ VE OTELLERİMİZİN YANINDAYIZ

Seval Gıdaya Antalya kapılarını açan Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Cyrstal Uygulama mutfağının özgür platformu da firmanın bölgeye entegrasyonunda kritik bir öneme sahip.

Yerli ve milli firmalarımızın ürünlerinin tanıtımına destek oldukları için büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği (APADER) başkanı Mehmet ÖZEN gerçekleşen her demo etkinliğinin ülke ekonomisine artı değer kattığını belirtti. Mutfaklarını ustaların ve firmaların görüşleri doğrultusunda genişletmeyi planladıklarının belirten Özen, “ Gerek firmalarımızın gerekse  otellerimizin satın alma müdürleri ve mutfak şeflerinin APADER Cyrstal Uygulama mutfağına ilgisi her geçen gün artıyor. Uygulama mutfağında yapılan demo çalışmalarında firmalarımız için çok güzel tepkiler oluşuyor. Apader olarak hem firmalarımıza hem de otellerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

CAN KULAĞIYLA DİNLEDİ

Seval Gıda’nın yetkilileri yaklaşık 4 saat süren demo tanıtımında Antalya’nın 5 yıldızlı otellerinin satın alma müdürleri ve mutfak şeflerini can kulağıyla dinledi. Apader Cyrstal uygulama mutfağında gerçekleşen etkinlik yaklaşık dört saat sürdü.

Otel satın alma müdürleri ve mutfak şeflerinin Seval Gıdanın ürünlerine dair görüşlerini haberin videosundan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. ZAFER İMEN dedi ki:

    SİZ ÖNCE ELEMANLARINIZIN TAZMİNATLARINI ÖDEYİN ONLARIN SIRTINDAN KAZANIP HELAL KAZANÇ SAĞLAYACAĞINIZI MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ 5 YILDIR TAZMİNAT ALABİLMEK İÇİN MAHKEMELERDE UĞRAŞTIRDINIZ DEĞİL 5 YIL 10 YILDA UĞRAŞMAM GEREKSE BİLE O TAZMİNATIMI ALACAĞIM.