DOLAR 32,5094
EURO 34,8327
ALTIN 2.490,54
BIST 9.550,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Ronaldo mu Messi mi ? Başkan Türel yanıtladı

AntalyaDailyNews

ARA REKLAM ALANI

Başarmak İçin Çok Çalışın

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Türkiye Gençlik Vakfı Antalya üyeleri ile buluştu. liderlikle ilgili gençlere tavsiyelerde bulundu. Başkan Türel gençlerin sorularını da  yanıtladı. Ronaldo mu Messi mi şeklindeki soruya başkan Türel en iyisi Antalyaspor’lu Doukara dedi.

Hayal edin Korkmayın

Gençlere Hayallerinize ulaşmak için çok çalışın” diye seslenen Büyükşehir Belediye başkanı , Azim ve gayretin başarıya ulaşmanın en önemli sırrı olduğunu anlattı. ‘Hayatım boyunca en büyük gayretim yaptığım işin en iyisini yapmak oldu dedi. ve ekledi hangi görevi yapıyorsam o işin en iyisini yapmaya çalıştım ve belediye başkanı olarak Antalya ’yı da lider şehirler arasına sokmaya çalıştım’ diye konuştu. Geçmişte bulunduğu görevler hakkında gençlere bilgi veren Başkan Türel, gazetecilikten, ATSO meclis üyeliğine, ATSO başkanlığından Belediye Başkanlığına uzanan başarı hikayesini de anlattı .

Planla, yönet ve denetle 

Bugün dünyada en çok turist ağırlayan üç şehrin  Londra , Paris ve New York’la beraber Antalya olduğunu hatırlatan Başkan Türel , Antalya ’nın bu sene 14 milyon turist ağırlayacağını belirtti. Menderes Türel başarının anahtarı olarak gece gündüz çalışmak. Planla, yönet ve denetle dedi

Ronaldo mu Messi mi ?

Ronaldo mu Messi mi şeklinde bir soruyu da yanıtlayan Başkan Türel,   “ Ne Messi ne Ronalda en iyisi Antalyasporlu Doukara”  dedi.

 

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.