DOLAR 32,5767
EURO 35,0077
ALTIN 2.426,74
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Ramtek Telekom ‘dan Otellere Dev Hizmet

Antalya DailyNews

ARA REKLAM ALANI

 

Ramtek Telekom Otellerde İnternet Maliyetine Son

2002 yılından beri Bilişim ve İletişim Teknolojileri alanında hizmet veren Ramtek Telekom  Otellerde internet maliyetini ortadan kaldırmaya hazırlanıyor.2011 yılında faal olarak internet servis sağlayıcılığı yapmaya başlayan Ramtek Telekom aynı yıl Avrupa kültür başkenti olan İstanbul’da Sultanahmet meydanında ücretsiz wifi hizmetiyle adını duyurdu.

Radyo Linkleri Frekanslı

Ramtek Telekom bugün Türkiye’nin en büyük kentleri başta olmak üzere hizmet ağını her geçen yıl genişletiyor . Ramtek Telekom’un tercih nedenleri hakkında açıklamalarda bulunan satış yetkilisi Zafer Akbaş en büyük avantajının radyo linklerinin frekanslı olması ve fiyat avantajları olduğunu aktardı.Akbaş, çabuk ulaşılabilir ve hızlı kurulum noktasında iddialı oldukları kaydetti.

300 Kurumsal Firmaya Hizmet Veriyoruz

Superonline partneri bir firma olarak İstanbul’da 300 kurumsal firmaya hizmet verdiklerini hatırlatan Zafer Akbaş 2018 yılı itibarı ile başta oteller olmak üzere turizm sektörüne de hizmet vermeye başladıklarını aktardı. Akbaş amaçlarının turizmin başkenti Antalya’da insanların radyo linke olan güvenini tekrar oluşturup uygun fiyatla kaliteli hizmeti sağlamak olduğunu belirtti.

Oteller için İnternet Artık Maliyet Olmayacak

Otellerde internet hizmetlerinin hem çok yavaş hem de ciddi maliyetler oluşturduğunu kaydeden Akbaş, Ramtek Telekom‘un bu sorunu ortadan kaldıracak çözümlere sahip olduğunu söyledi.

Otellerde İnternet Çekmeyen Yer Kalmayacak

Ramtek Telekom’un otellerde kapsama maliyetlerinde cok ciddi avantajlar sunduğunun altını çizen Akbaş, Oteller de internet çekmeyen tek bir nokta kalmayıncaya kadar hizmet verdiklerini söyledi.

Oteller İnternet Hizmetlerinden Para Kazanacak

Turistlerin internet hız taleplerinin değişkenlik gösterdiğini otellerin ise bu talepleri karşılama noktasında zorlandığına dikkat çeken Zafer Akbaş Ramtek Telekom ‘un otellerde internet maliyetini ortadan kaldırmasının yanında tesisleri internet hizmetlerinde para kazanır noktaya taşıdığını belirtti.

Ekonomik,Çabuk Ulaşılabilir,Hızlı Kurulum

Akbaş Ramtek Telekom’un hizmetlerini kısaca ,Ekonomik Fiyat ,Kaliteli Hizmet ,Çabuk Kurulum olarak özetleyebiliriz dedi.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.