DOLAR 32,3692
EURO 34,9458
ALTIN 2.325,68
BIST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

POYD Turizm Sektörünün Enlerini Seçti.

Antalya DailyNews

Turizm Sektörünün Enleri Ödüllendirildi

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nce  POYD Titanic Deluxe Belek Hotel’de düzenlenen QM ödül töreninde, Turizm sektörü enlerini seçti.

ARA REKLAM ALANI

Turizm sektörü sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, yatırımcılar ve Türkiye’nin dört bir yanından turizm profesyonellerinin katıldığı gecede 14 dalda 56 farklı kategoride turizmin en iyileri ödüllendirildi.

2019 İyi Bir Sezon Olacak

Gecenin açılış konuşmasında 2018 yılında konaklama sektörünün iyi bir performans sergilediğine işaret eden POYD Başkanı Ülkay Atmaca şu ana kadar gerçekleşen fuar ve görüşmeler neticesinde  2019 yılının da sektör için oldukça verimli geçeceğini müjdeledi.

Hüseyin Baraner


POYD ’un gala gecesi Turizm sektörünün duayeni simlerini de Antalya ya taşıdı.

43 yıllık sektör geçmişi bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle Türk turizminin dünyadaki en önemli temsilcilerinden olan Hüseyin Baraner ’de QM ödül töreninde yerini aldı.Gecede haliyle ilgi odağıydı ancak en kritik sorularda haklı olarak ona yöneltildi.

Bugün doluluk oranlarını yakalamayı başarmış Türk turizminin bundan sonraki hedefi ne olmalı.

Ciro Kolay Amaç Net Kar

Turizm sektörünün doğru yolda olduğuna dikkat çeken Baraner verimlilik ve karlılık hedeflerinin yakalayabilmesi noktasında kaliteli hizmetteki iddiamızı  başta tur operatörleri olmak üzere  üst sekment müşteriye ve dünya piyasalarına hissettirmek gerektiğini düşünüyor.

Yerel Medya Desteklenmeli

Turizmim içerisinde bulunduğu lokasyonla birlikte büyümesi gerektiğini vurgulayan Baraner lokasyonu yeşerten tüm dinamiklerinin de aynı oranda gelişmesi gerektiğini belirtiyor. Hüseyin Baraner turizm sektörü temsilcilerine yerel medyayı   destekleyin çağrısı yapıyor.

Turizmdosyası.com

Turizm sektörünün sesini yirmi yıldır fuardan fuara otelden otele koşarak duyurmaya çalışan sektörün güçlü temsilcilerinden turizmdosyası.com un kurucusu  gazeteci Halil Öncü de turizm duayeni Hüseyin Baraner’in çağrısına ortak oluyor.


POYD Başkanı Ülkay Atmaca

Gazeteci Halil Öncü gecenin mimarlarından POYD başkanı Ülkay Atmaca ile olan ilişkisini karşılıklı işbirliğinin en çarpıcı örneği olarak sunuyor.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Pr , Turizm , Fuar,Etkinlik vb. AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.