DOLAR 32,6078
EURO 34,8089
ALTIN 2.494,00
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

PEGASUS EFSANESİ CANLANIYOR!

ANTALYADAILYNEWS

Kemer’in tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra çarşısını pazarını gezmeden görmeden ülkesine geri dönen turist artık kalmayacak. Çünkü Pegasus Efsanesi yeniden canlanıyor.

ARA REKLAM ALANI

KEMER İÇİN DEV TANITIM

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) ile Uras Oyun Platformu Kemer’i oyun ile tanıtacak. Pegasus efsanesinin işlendiği oyun turistlerin Kemer’de daha çok dolaşmalarını sağlayacak.
KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ” Bu oyun ile Hem Pegasus efsanesini canlandırmayı hem de turistin Kemer’deki görülmesi gereken her yerini gezdirmeyi hedefliyoruz” dedi.

4 FARKLI DİLDE HAZIRLANIYOR

Kemer Bay isimli oyun aplikasyonuyla 2020 yılında Kemer’i ziyaret eden tüm turistlere ulaşmayı hedefleyen Kemiad bu yaz prototip çalışmalarının tamamlanmasını planlanıyor.Dört ayrı dilde hazırlanan “Kemer Bay” adındaki Pegasus Efsanesinin işlendiği oyun cep telefonu ve tabletlerde oynanabiliyor olacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.