DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

ÖZKAYMAK’TAN MUHTEŞEM SEZON STARTI

ANTALYA DAILYNEWS

Kendilerine 3 günlük bir dünya armağan ettiler. Gündüzleri hiç durmayan müzik, dj performansları, happy hour partileri ve sponsor markaların aktiviteleri ile Alanya’nın en güzel otellerinden Özkaymak İncekum’da doyasıya eğlendiler.

ARA REKLAM ALANI

JUST BREAK (25-28 Nisan 2019)

Türkiye’nin dört bir yanından 1000 e yakın üniversite öğrencisi Just Break festivaliyle Özkaymak incekum Hotel’de bir araya geldi.72 saat boyunca müziğe doydu.

20’tan fazla DJ ve sanatçı, kesintisiz performans, etkinlikler, yarışmalar, atölyeler, müzik, dans ve eğlence! Ve çok daha fazlasıyla Özkaymak İncekum Hotel sezona muhteşem bir giriş yaptı.Kışın kapalı olan tesislerin sezon başında hızlı doluluk oranlarına maksimum memnuniyetle ulaşmasının neredeyse imkansız olduğu günümüzde Özkaymak İnce kum Hotel Just Break festivaliyle adeta bu tabuyu yerle bir etti.

“YOĞUN ÇALIŞMAMIZIN MEYVESİNİ ALDIK”

25 Nisan 2019 tarihinde Just Break festivaliyle sezona başladıklarını belirten Özkaymak İncekum Hotel Genel Müdürü Hidayet Gökçen.“Özkaymak köklü bir marka ve sektörde uzun bir geçmişe sahip,Sezona yüksek doluluk oranlarıyla başlamasında Özkaymak İncekum Hotel’in müdavim misafirlerinin payı elbette büyük ancak , bizde değişen ve gelişen rakiplerimizin arttığı günümüzde pazardaki kendi payımızı iyi hesaplayarak nerede başlamamız nerede durmamız gerektiğini iyi analiz ederek sezonumuza start veriyoruz.Yoğun çalışmamızın meyvesini bir çok hotelden daha erken ve daha yoğun bir kitleyle açarak bu yıl aldığımızı görüyoruz.” dedi.

Özkaymak İncekum Hotel Genel Müdürü Hidayet Gökçen önümüzdeki dönemlerde de benzeri etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.