DOLAR 32,5309
EURO 34,9615
ALTIN 2.439,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

OTELLERİ BARIŞ FLORA SÜSLEYECEK!

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması kabul edilen 31.Hotel Equipment ve 27.Food Product fuarın da Barış Flora yeni ürünlerini tanıttı.

ARA REKLAM ALANI

HOTEL EQUIPMENT ve FOOD PRODUCT FUARI

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye‘deki en büyük buluşması kabul edilen 31.Hotel Equipment ve 27.Food Product fuarı; dikkat çeken ürünlere, yeniliklere, Ar-Ge yatırımlarına ve çarpıcı markalara ev sahipliği yaptı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HO-RE-CA BULUŞMASI

Turizm ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını tek çatı altında bir araya getiren Türkiye’nin en büyük turizm buluşmasında sektöre kazandırdığı yenilikçi ürün ve markasıyla öne çıkan firmalardan biride  Barış Flora idi.

30 YILLIK DENEYİM BARIŞ FLORA

30 yıldır Antalya’nın en fazla 5 yıldızlı otelinin bulunduğu Manavgat’ta çiçekçilik alanında hizmet veren Barış Flora 2019 yılında NG Yapay Çiçek Dekorasyon  ile yaptığı bayilik anlaşmasıyla yeni ürünlerini sektörün hizmetine sundu.

NG YAPAY ÇİÇEK AKDENİZ BÖLGE BAYİSİ

NG Yapay Çiçek Dekorasyon ‘un Akdeniz Bölge Bayisi olarak kısa zamanda çok iyi sonuçlar aldıkları kaydeden Naim Demirtaş özellikle otellerde canlı çiçeğin yaşamadığı alanlar için gelen taleplere de cevap verdiklerini kaydetti.Naim Demirtaş; “30 yıldır çiçekçilik sektörünün içerisindeyiz.1990 yılında Manavgat’ta kuruldu firmamız. Manavgat turizm yönünden çok ciddi bir potansiyele sahip. Her geçen yıl artan turist sayısına bağlı olarak otel sayımız da artmakta. Dolayısıyla turizm tesislerinin bizlerden talepleri de değişiklik gösteriyor. Otellerde özellikle ölü noktalar, canlı çiçeğin yaşamadığı karanlık kapalı alanlar için yapay çiçek taleplerinde bulunuyor. Bizlerde tesislerimizin talepleri doğrultusunda 2019 yılından itibaren yüzde yüz yerli ve milli üretim olan NG Yapay Çiçek Dekorasyon  ile birlikte hareket etmeye karar verdik. Bugün NG Yapay Çiçek Dekorasyon ‘un Akdeniz Bölge Bayisi olarak hizmet veriyoruz. Bu işbirliği sayesinde hem ürün gamımızı genişlettik hem de sektörün taleplerine daha hızlı ve sağlıklı cevap verebilir hale geldik. “

Naim Demirtaş-Barış Flora

“ÜRÜNLER %100 YERLİ VE MİLLİ”

Ürünlerin yüzde yüz yerli üretim olduğuna dikkat çeken Demirtaş hem iç mekan da hem de dış mekanlarda kullanılabildiğini, dış mekanda Antalya sıcağına 5 yıl dayanıklı olduğunu söyledi.

Demirtaş; “Ürünümüzün yüzde yüz yerli olması büyük avantaj. Düne kadar ülkemizde yapay çiçek talepleri Çin ten ithal edilerek karşılanıyordu. Bu da çoğu zaman büyük sıkıntılar yaratıyordu. Ürün bitiyor veya aynı ürünün devamını bulamıyorduk. Bu gün ise NG Yapay Çiçek Dekorasyon ‘un yüzde yüz yerli ürünleriyle bu sorunlarda tarihe karıştı. Geçen yıl aldığımız bayilikle bölgede yaptığımız çalışmalar çok güzel sonuçlar verdi. Daha iyi olacak inşallah.”

“ANTALYA SICAĞINA 5 YIL DAYANIKLI”

“Dikey Bahçe çalışmalarımızla birlikte ürünlerimizi hem iç mekan da kullanabiliyoruz hem de dış mekanda. Karayolları ve Belediyeler ile çalışmalarımız oldu. Ürünlerimiz dış mekanda Antalya sıcağına 5 yıl dayanıklı ancak firmamız 3 yıl garanti veriyor. Ürünlerimizden çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.”

Numan Güman- NG Yapay Çiçek Dekorasyon

“YERLİ,DAYANIKLI,HESAPLI”

NG Yapay Çiçek Dekorasyon olarak Barış Flora ile olan işbirliğinden oldukça memnun olduklarını kaydeden Numan Güman ,yapay çiçeğin Türkiye’de ki kullanım alanları, referansları, üretim yerleri, garanti süresi ve fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu.

Numan Güman; “NG Yapay Çiçek Dekorasyon olarak 20 yıldır bu ürünlerin ithalatını yapıyoruz. Son 5 yıldır ise kendimiz üretmeye başladık. Buradaki ürünlerin birçoğu kendi ürünlerimiz. Türkiye’de tekiz, ilk yapan biziz. Ürünlerimiz 5 sene garantilidir. Üniversite sonuçlarımız mevcut. En büyük özelliğimiz dış mekanda dayanıklı olmaları. İstediğimiz kalitede ve adette üretim yapabiliyoruz. Fiyat olarak ta Çin ile rekabet halindeyiz. 6 farklı ülkeye de ürünlerimizi ihraç etmeye başladık.

Oteller, otel lobileri, alışveriş merkezleri ve artık evlere bile girdi ürünlerimiz. Sulama maliyetinin olmaması büyük avantaj. Biz bu ürünleri Suudi Arabistan’da da yaptık Kuveyt’te de yaptık. Oraların iklim şartları kuşkusuz  Antalya’dan çok daha sıcak. Bizim üniversite raporlarımız 5 senelik raporlar ancak biz 3 senelik garanti veriyoruz. 5 senelik test ve analiz raporlarımızı isteyen sitemizden görebilir.

Üretim yerimiz İstanbul.  Fabrikamız İkitelli’de Ok Meydanı ve Şişli’de Show romumuz var. Genellikle proje bazlı çalışıyoruz. Ürünlerimizin fiyatları oldukça hesaplı. Metrekare fiyatlarımız  kullanacağımız malzemeye göre, kullanım alanı ve yerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Metrekare fiyatlarımız  500TL’ den  başlıyor, 1500TL’ye kadar çıkabiliyor.” İfadelerini kullandı

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.