DOLAR 32,5417
EURO 34,9466
ALTIN 2.428,95
BIST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

otel-ihtiyac TAM NOT ALDI!

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması kabul edilen 31.Hotel Equipment ve 27.Food Product fuarın’da otel-ihtiyac.com tam not aldı.

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye‘deki en büyük buluşması kabul edilen 31.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 27.Uluslararası Gıda ve İçecek fuarı; dikkat çeken ürünlere, yeniliklere, Ar-Ge yatırımlarına ve çarpıcı markalara ev sahipliği yaptı.

ARA REKLAM ALANI

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HO-RE-CA FUARI

Antalya Expo Center’da eş zamanlı düzenlenen fuarlarda 600 katılımcı firma  3 bin 700’ün üzerinde markasını sergiledi. 4 gün boyunca yurt içinde 7 bölgeden, yurt dışından ise 70 ülkeden 50 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi ağırlandı.Turizm ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını tek çatı altında bir araya getiren iki dev organizasyonu buluşturan fuar, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürün ve markalarla da öne çıktı.

www.otel-ihtiyac.com a YOĞUN İLGİ

Yüzlerce otelin, binlerce ürüne aynı anda ulaşıp talep oluşturabildiği ,Yüzlerce tedarikçinin de ürünlerini turizm sektörüne sunabildiği, otel satın almalarına yönelik talep platformu olan otel-ihtiyac,Turizm ve gıda sektörünün Türkiye‘deki en büyük buluşmasında tam not aldı.6 Türk Mühendis tarafından geliştirilerek turizm sektörünün hizmetine sunulan otel-ihtiyac.com 15-18 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 31.Hotel Equipment ve 27.Food Product Fuarında yoğun ilgi gördü.

Sedat Çakır- Manavgat Satınalma Müdürleri Platformu Başkanı

“TÜM SATINALMA MÜDÜRLERİNE ÖNERİYORUM”

Manavgat Satınalma Müdürleri Platformu Başkanı Sedat Çakır www.otel-ihtiyac.com’ u tüm otel satınalma müdürlerine tavsiye etti.  Sedat Çakır, “Gelişen yeni  dünya düzenine ayak uydurmak zorundayız. Yeryüzünde nasıl bir Amazon, bir Alibaba varsa neden Türkiye’den de  böyle bir marka çıkmasın. Birlikte büyümemiz lazım. Önümüzün açılması lazım. Yeni teknolojilere de açık olmamız lazım. Kafamızı kuma sokmamamız gerekiyor. Otel-ihtiyac.com’ u kesinlikle tüm satın alma müdürlerine öneririm. Üç tane firmanın fiyatı ve numunesini göreceğime on tane firmanın fiyatını ve ürününü görüp karşılaştırabiliyor olmak  büyük avantaj.  Bu da ürün alırken costumuzu olumlu yönde etkiler ve daha hesaplı bir alışverişin önünü açar. otel-ihtiyac.com ile doğru ve hesaplı ürüne daha hızlı bir şekilde ulaşabileceğime inanıyorum.dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.