DOLAR 32,5432
EURO 34,8629
ALTIN 2.427,81
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 30°C

OTELLERDE SATIN ALMA KÜLTÜRÜ DEĞİŞİYOR

Oteller için satın alma departmanının önemi her geçen gün artıyor. Doğru ürünü doğru zamanda doğru vadeyle doğru fiyattan temin edebilen tesisler karlılığını arttırırken misafir memnuniyetini de maksimize ediyor.Otellere ürün sağlayan tedarikçi firmalar için de durum çok farklı değil. Otellerin ne istediğini, nasıl istediğini, teslimat ve ödeme şartlarını hızlı ve doğru kavrayabilen firmalar turizm sektörüyle istikrarlı ticari köprüler kuruyor. Ancak klasik yöntemlerle böyle bir iş birliğinin hayat bulması için ciddi mesaiye ihtiyaç duyuluyor. Her yıl network ağlarını genişletmek ve sektöre girmek isteyen yeni tedarikçi firmalar ile otellerin satın alma yöneticileri ülke genelinde irili ufaklı onlarca fuarda bir araya geliyor.

OTEL-İHTİYAC.COM

Günümüz dijital dünyası ise hem oteller  hem de otellere ürün sağlayan tedarikçi firmalar için devrim niteliğinde bir hizmetle bütün bu süreçleri ortadan kaldırmışa benziyor. Üstelik turizm sektöründe dünya da bir ilk.  www.otel-ihtiyac.com’un Genel Müdürü Sinan Melikoğlu platformlarının on binlerce ürünü ve binlerce tedarikçiyi tek bir sitede buluşturduğunu kaydetti. Melikoğlu, “ Sisteme kayıt olan tüm otel satın alma departman yöneticileri farklı tesislerin portföylerini de görebiliyor. Tüm Türkiye’de ki tesislerin satın aldıkları ürünleri ve tedarikçileri görebilen tesisler bu sayede tedarikçi firmalardan çok daha avantajlı fiyat teklifleri alabiliyorlar.”  dedi.

ARA REKLAM ALANI
SİNAN MELİKOĞLU- GENEL MÜDÜR

OTELCİLER İÇİN ÜCRETSİZ

www.otel-ihtiyac.com on binlerce ürünü ,binlerce tedarikçiyi adeta otelcilerin ayağına getiriyor. Otelciler sistemde kayıtlı binlerce ürün için bir tıkla talep oluşturabiliyor.Otelciler için tamamen ücretsiz hizmet veren platforma üye olmak yeterli. Sisteme girdikten sonra ise her geçen gün sayısı artan on binlerce ürüne ulaşmak mümkün. Melikoğlu; “ Yaklaşık 10 tane ürün gamımız var. İçerisinde yaklaşık 15 bin ürün mevcut ve ürün sayısı tedarikçi firmalarımız ve otelcilerimiz sayesinde  her geçen gün artıyor”

REFERANSLI TEDARİKÇİLER

Sistemdeki tedarikçilerin sektör tecrübeleri  ve referanslarıyla platformda yer aldığını belirten Otel-ihtiyac.com’un Genel Müdürü Sinan Melikoğlu;. “ Sistemde yer alan tüm tedarikçiler sadece ve sadece turizm alanında hizmet veren tedarikçiler. Portföyümüzde turizm alanında hizmet vermeyen hiçbir tedarikçi yer almıyor. Ayrıca sitemde yer alan tüm tedarikçiler için daha önce turizm sektörüne hizmet vermiş olması koşulu arıyoruz. Tedarikçilerden referans istiyoruz ve gelen referansları da sistemimizde yayınlıyoruz. Otel satın alma departmanlarını çok önemsiyoruz. Platformumuz onların sayesinde gelişiyor”

Sistemdeki tedarikçilerin sektör tecrübeleri ve referanslarıyla platformda yer aldığını belirten  otel-ihtiyac.com‘un Genel Müdürü Sinan Melikoğlu,Sistemde yer alan tüm tedarikçiler turizm alanında hizmet veren tedarikçiler ve turizm alanına hizmet vermek isteyen yeni tedarikçiler. Ayrıca sistemde yer alan  tedarikçiler onaylı tedarikçi olmak istiyorsa daha önce de turizm sektöründe hizmet vermiş olması koşulunu arıyoruz.  Tedarikçilerden referans istiyoruz ve gelen referansları da sistemimizde yayınlıyoruz. Otel  satın alma departmanlarını çok önemsiyoruz. Platformumuz onların sayesinde gelişiyor” dedi.

SİSTEMİ  6 TÜRK MÜHENDİS KURDU

www.otel-ihtiyac.com, ANTALYA merkezli bir TÜRK firması. Sistemin beyin takımı 6 Türk mühendisten oluşuyor. Oldukça sade bir tasarıma sahip olan platformun sektörle buluşması  yaklaşık 4 yıllık bir çalışmanın ürünü.Sinan Melikoğlu;  Bizim projemiz 2015 yılında başladı. Şu anda Antalya merkezli bir şirketiz. Alanında uzman, tecrübeli bilgisayar mühendisleriyle çalışıyor ve yazılım alanındaki en son teknolojiyi platformumuzda uyguluyoruz. Yaklaşık üç buçuk yıl tasarımla uğraştık. Otel satın alma departman yöneticilerini ziyaret ettik. Tedarikçi firmalara gittik.Taleplerini not aldık. Tamamen onların istekleri doğrultusunda bir platform oluşturmuş olmamızın yanında sistemin yazılım acısından mutfağında olmamız hasebiyle bizimle beraber yol alan Otellerimizin Tedarikçilerimizin ve sektördeki uzmanlarımızın fikirleri ile her gecen gün platformumuzu geliştirmeyi ve daha kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Üç buçuk yıl süren Ar- ge çalışmalarının ardından bu gün piyasaya çıktık ve sektörle buluştuk” dedi.

ONAYLI TEDARİKÇİLER

Otelciler için tamamen ücretsiz bir platform olmasıyla öne çıkan otel-ihtiyac.com , az zaman da çok daha fazla talep oluşturabilmenin yanında her geçen gün sayısı artan  geniş tedarikçi ağı ile otel satın alma departmanlarına daha uygun fiyat teklifi alabilme imkanı sağlıyor. Üstelik platform sürekli güncelleniyor.

Platformu otelciler için güvenilir kılan bir diğer özelliği ise tedarikçileri ince eleyip sık dokuması. Özellikle onaylı tedarikçiler sistemde referanslarıyla birlikte yer alıyor. Otel-ihtiyaç, onaylı tedarikçilere çok daha fazla talep almalarını sağlıyor.

OTEL-İHTİYAC SEKTÖRLE BULUŞTU!

Otel-ihtiyac.com un Otel satın alma müdürleri derneği  OSMED’in  Antalya da düzenlenen 7. Sektör buluşmasında ki standı büyük ilgi gördü. Genç mühendisler sistemi ve çalışma şeklini otellerin satın alma yöneticilerine anlattı. otel-ihtiyac.com’u kullanan da vardı ilk kez duyanda. Sistemin otellere büyük kolaylık sağlayacağı noktasında birleşen satın alma yöneticileri platformun otellerde satın alma kültürünü değiştireceğini belirtti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.