DOLAR 32,5878
EURO 34,8455
ALTIN 2.503,43
BIST 9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

OTED MANAVGAT ‘TAN ÇAĞRI

ANTALYA DAILYNEWS

Otel Temizlik Eğitim ve Dekorasyonu Derneği (OTED) Manavgat Şubesi, üyelerini eğitimlerle bilinçlendirmeye devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

OTED ‘TE EĞİTİMLER SÜRÜYOR

OTED Manavgat şubesince,  Sektör Kimya sponsorluğunda sağlanan ” Konaklama İşletmelerinde Kimyasal Maliyeti’‘ başlıklı eğitime yüzün üzerinde otellerin ilgili departmanlarının yöneticileri katıldı.

Sektör Kimya Türkiye satış müdürü A.İlker Akın yaklaşık 2 saat süren eğitimde işletmelerde kimyasal maliyetini arttırıcı unsurları tek tek anlattı çözüm önerilerini gösterdi, katılımcıların sorularını yanıtladı. Akın, İşletmelerde en önemli maliyet arttırıcı etkenin kalifiye ve vasıflı personel eksikliği olduğunu söyledi.

ÇAMAŞIRHANE BÖLÜMÜ

OTED Manavgat şube başkanı Sibel Cingöz kat hizmetleri ve çamaşırhane bölümlerinin üniversite mezunları tarafından çok fazla tercih edilmediğine dikkat çekti. Cingöz , Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu bünyesinde çamaşırhane bölümü açılması için temaslarda bulunduklarını söyledi. Sibel Cingöz, Üniversite bahçesi içerisinde kurulacak bir çamaşırhanenin makinelerini Tolon’un kira ve kimyasal sponsorluğunu ise Sektör Kimya‘nın üstleneceğini kaydetti. Çamaşırhane kurulumu için bir bina ve alana ihtiyacımız var diyen Cingöz Manavgat iş dünyasına seslendi.

“İYİ İŞ ÇIKARACAĞIZ,YATIRIMLARI KORUYACAĞIZ”

Otel Temizlik Eğitim ve Dekorasyonu Derneği (OTED) Manavgat Şubesi Başkanı Sibel Cingöz: “ Bizim en büyük sıkıntımız kalifiye personel eksikliği, Akdeniz üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nda çamaşırhane bölümü açılması için bir takım görüşmeler yaptık. Tek ihtiyacımız bir alan ve bina maliyeti, Turizm sektöründe ki işletme sahipleri bu yatırımın karşılanması noktasında destek verirlerse sektörün kalifiye personel ihtiyacı çözülmüş olacak. Çamaşırhanelere her yıl milyonlarca lira yatırımlar yapılıyor, eğitimli personellerimizle hem iyi iş çıkaracağız hem de mevcut yatırımları da korumuş olacağız.” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.