DOLAR 32,5697
EURO 34,9628
ALTIN 2.425,41
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C

OSLOVE INK ÖDÜLLERİ TOPLADI

Bu yıl 2’incisi düzenlenen Uluslararası Marmaris Tattoo Festivali, dünyanın dört bir yanından 300 den fazla dövme sanatçısı ağırladı. Festivalde OSLOVE INK 6 ödülle en fazla ödül kazanan marka oldu.

2’İNCİ MARMARİS TATTOO FESTİVALİ

Minimalden tribale tüm zamanların en sevilen dövme stilllerinin uygulandığı festival renkli görüntülere sahne oldu. Tattoo endüstrisinin geldiği son noktayı deneyimleme şansı bulan sanatçılar hem eğlendi hem öğrendi.

ARA REKLAM ALANI

OSLOVE INK 6 ÖDÜL ALDI

Festivalde Dünyanın en yetenekli sanatçıları Kıyasıya rekabete sahne olan yarışmalarda hünerlerini gösterdi. Tattoo sektöründe son yılların en hızlı çıkış yapan markası OSLOVE INK 6 ödülle festivalin en fazla ödül alan markası oldu. Ödüllerle Antalya’ya dönen Abdurrahman Yaylagülü ve Tuna Çeltik ortaklığında kurulan OSLOVE INK aldıkları ödülleri Tattoo tutkunlarına destekçilerine ve Antalya halkına hediye etti.

TATTOO SANATÇILARI EĞLENCEYE DOYDU

2’inci geleneksel Marmaris Tatto Festivali  Dövme yarışmaları, DJ performansları, Canlı müzik, Hoş Geldin ve  Plaj Partilerinin yanı sıra  Tekne gezisi gibi pek çok etkinlikle hafızalardan kolay silinmeyecek anılar bıraktı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.