DOLAR 32,5528
EURO 34,8934
ALTIN 2.435,36
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Okullarda Uyum Eğitimi Başladı

Heyecan , korku endişe daha çok sevinç vardı yüzlerinde. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflarda uyum eğitimi başladı. Okullar, anaokulu ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yüz yüze eğitim için kapılarını açtı.
Manavgat Çağlayan ilkokulu öğrenci ve velilerini koronavirüs önlemleri kapsamında davul zurna ile karşıladı.

MİNİKLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Manavgat Çağlayan ilkokulu Öğrenci ve velilerini koronavirüs önlemleri kapsamında  davul zurna ile karşıladı. Cuma gününe kadar sürecek uyum sürecinde oyun drama sosyal ve sportif etkinlikler yoluyla Öğrencilerin okula adaptasyonun sağlanması amaçlanıyor. Manavgat Çağlayan ilkokulu ilk gün düzenlediği etkinlikte bu sürece katkıda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

TÜM YURTTA DERS ZİLİ 6 EYLÜL DE ÇALACAK

İlkokul ve okul öncesi öğrencileri eğitim hayatlarının ilk adımını atarken Koronavirüs önlemleri kapsamında temizlik sağlıklı beslenme ve  öz bakım konularında bilgilendirmeler yapıldı. Aşı olmayan öğretmen ve okul çalışanlarından haftada 2 kez PCR testi istenecek. Sonuçlar kayıt altında tutulacak. Öğrenciler ve velilerden PCR  testi talep edilmeyecek. Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri Cuma gününe kadar uyum eğitimi alacak 6 Eylül de ise eğitim yılı için bütün yurtta ders zili çalacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.