DOLAR 32,5798
EURO 34,9832
ALTIN 2.425,63
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

OKULLAR 6 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Milyonlarca öğrenci ve velinin en çok merak ettiği soru nihayet yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Okullar 6 Eylül’de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu. Manavgat Fark Koleji Eğitim Koordinatörü Mehmet Akif Uyanık 2022 yılı Fark Kolejinin Altın dönemi olacak dedi.

 Ders zili 6 Eylül’de çalacak

 Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başlayacağını ifade etti. Koronavirüs tedbirlerinin ele alındığı toplantıda yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu.

ARA REKLAM ALANI
Recep Tayyip ERDOĞAN- Cumhurbaşkanı

Öğrencilerle irtibatlı aşı olmamış öğretmen ve personelden haftada en az iki PCR testinin isteneceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, okulların 6 Eylül’de yüz yüze eğitime başlayacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Okullarda 6 Eylül’de yüz yüze eğitim başlamasıyla öğrencilerle irtibatlı aşı olmamış öğretmen ve personelden haftada en az iki PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz. Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan da düzenli test yaptırmasını isteyeceğiz” dedi.

Mehmet Akif UYANIK – Manavgat Fark Koleji Eğitim Koordinatörü

‘Tüm Kadromuz Aşılandı’

Yüz Yüze eğitime başlanacak olmasının heyecanını yaşadıklarını kaydeden Manavgat Fark Koleji Eğitim Koordinatörü Mehmet Akif Uyanık pandemi önlemlerinden asla taviz vermeyeceklerini eğitim kadrolarının ve kurum içi çalışanların tamamının aşılandığını belirtti. Mehmet Akif Uyanık, “Pandemi sürecinde milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitimden yoksun kaldı. 1.5 yılı evlerinde geçiren eğitim ordusu bugün yüz yüze eğitimin önemini çok daha iyi biliyor. O yüzden Covid önlemlerinden taviz asla verilmeyecek” dedi.

Fark Koleji’n de Kayıtlar Hızlandı

Haftalar öncesinde yüz yüze eğitim için hazırlıklarını tamamlayan Fark Kolejinde bir yandan da kayıtlar devam ediyor. Manavgat Fark Koleji eğitim Koordinatörü Mehmet Akif Uyanık, “Kayıtlı öğrenci sayımız 260 ın üzerinde. Kayıt yenileyip bekleyen 150 nin üzerinde öğrencimizle 6 Eylül de 300 ün üzerinde bir sayıyla yüz yüze eğitime başlayacağız” dedi.

‘Altın Dönemimizi Yaşayacağız’

Bu yıl 4.mezunlarını verecek olan Manavgat Fark Koleji için 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının önemi büyük. Mehmet Akif Uyanık, “ Biz ilk başladığımızda 8 fen lisesi, geçen yıl 13 fen lisesi, bu yıl mezun öğrenci sayımız az olmasına rağmen 7 tane fen lisesi çıkardık. Nitelikli okul kazanan öğrencilerimizde var. Öğretmenlerimizin gayreti, öğrencilerimizin inanmışlığıyla muazzam bir başarı yakaladık. 2022 yılı Fark Koleji altın dönemlerinden biri olacak. Belki Fark Koleji tarihinin en başarılı dönemini yaşayacağız. Çünkü ortaokul birden getirdiğimiz kendi emek harcadığımız öğrencilerimizi ilk defa mezun edeceğiz. Bu dönem en az 20 fen lisesi hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.