DOLAR 32,5289
EURO 34,9614
ALTIN 2.425,71
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C

Nirvana Cosmopolitan’da Cumhuriyet Coşkusu

Nirvana Cosmopolitan’da üç gün boyunca süren Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri’nde tarih söyleşilerinden jazz performansına, Cumhuriyet Balosu’ndan sağlıklı beslenmeye uzanan çeşitlilikte pek çok farklı faaliyetle Cumhuriyet’in 99. yaşı coşkuyla kutlandı.

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

28 Ekim 2022

Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinliklerinin ilk gününe katılan konuklar, Sunay Akın’ın “Cumhuriyet Yolunda” söyleşisi ve Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performansı ile Cumhuriyet kutlamalarına erken başlayarak Nirvana Cosmopolitan’ın keyifli ortamında unutulmaz bir deneyim yaşadı.

29 Ekim 2022

Etkinliklerin ikinci günü; 29 Ekim Cumartesi günü COSMOS Astroloji Sohbetleri kapsamında Astrolog Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Sare Aldemir’in konuklara özel programları ile başlarken, günün devamı Arcturus açık hava salonunda Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dr. Selim Erdoğan’ın Cumhuriyet Söyleşisi gerçekleştirildi. Bu yıl Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center’ın ev sahipliğinde ikinci kez düzenlenen Cumhuriyet Bayramı COSMOS Turizmciler Kupası’nın Ödülleri ise Excel Lounge’da gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Ödül töreninin ardından Arcturus Ball Room’da Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası’nın canlı performansı ile katılımcılar Cumhuriyet ruhunu dolu dolu yaşadıkları Cumhuriyet Balosu gecesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu zirveye taşıdı. 

30 Ekim 2022

Etkinliklerin sonlandığı 30 Ekim Pazar günü C’hi For Life Vegan Restaurant’ta iyi yemek, iyi beslenme ve iyi yaşam brunch etkinliğinde beslenme uzmanı Taylan Kümeli ile Sağlıklı Yaşam Sohbeti’ne katılan misafirler, vegan lezzetler eşliğinde sağlıklı beslenmeyi deneyimleyip, iyi yaşam için merak ettiklerine cevap buldular.

Korhan Alşan, ‘Cumhuriyet Coşkusunu Birlikte Yaşadık’ 

Nirvana Cosmopolitan’da konaklayan misafirlerimiz ve Antalya’dan organizasyonlarımıza günü birlik katılan konuklarla beraberce Cumhuriyet coşkusunu dolu dolu yaşamaktan mutluluk duyduklarını belirten Nirvana Hotels CEO’su Korhan Alşan Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri için açıklamasında “Bu yıl ikinci kez güzel bir ilgi ile takip edilen bu kadar güzel bir etkinliğe imza atmış olmak heyecan verici. Diğer yandan adımızın Cumhuriyet ile anılıyor oluşumuzu da Nirvana Hotels olarak apayrı bir gurur vesilesi olarak görüyoruz. Organizasyon tasarlarken hedefimiz misafirlerimize otelimizde sunduğumuz eşsiz deneyimi bir adım ileriye taşımak ve Cumhuriyet coşkusunu da birlikte yaşamaktı. Bunu başarırken yanımızda olan tüm konuşmacılarımız, sanatçılarımız başta olmak üzere bu büyük organizasyonda emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.