DOLAR 32,5417
EURO 34,9466
ALTIN 2.428,95
BIST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

NEZİH ÖZGENÇ: MİDAS DOKUNUŞLARIMIZ SÜRECEK

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (MASMO) İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde ‘2021 Yılı Kurum Kazançlarının Beyanı ve Özellik Arz Eden Durumlar’ konulu seminer düzenledi.

MASMO’DA EĞİTİMLER TAM GAZ

MASMO üyelerine yönelik olarak İbrahim Sözen Gençlik Merkezi konferans salonunda ‘2021 Yılı Kurum Kazançlarının Beyanı ve Özellik Arz Eden Durumlar’ konulu eğitim semineri düzenledi. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) eğitmeni Yalçın Sütütemiz tarafından verilen eğitim seminerinde, kurum kazancının tespiti ve ilaveler, zarar dahi olsa indirilecek istisna ve indirimler, kazancın bulunması halinde indirilerek istisna ve indirimler ve vergi bildirimi hakkında eğitim verdi.

ARA REKLAM ALANI

HEDEF; MESLEĞİMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERMEK

Eğitim seminerine MASMO Başkanı Nezih Özgenç, İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir, üyeler, stajyerler ve öğrenciler katıldı. Eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan MASMO Başkanı Nezih Özgenç, oda olarak önceliklerinin her zaman eğitim olduğunu vurgulayarak, “Yeri geldi ayda bir yeri geldi ayda iki eğitimlerimizi yaptık. Pandemi sürecinde de online eğitimlerle eğitimlerimizi sürdürmeye çalıştık. Yaptığımız bu eğitimlerle mesleğimizin geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

NEZİH ÖZGENÇ VEDA EDİYOR

MASMO’da görev süresi Mayıs ayının sonuna yapılacak olan MASMO genel kurulu ile sona erecek olan Özgenç’in veda niteliği taşıyan konuşmasında, kuruluşundan bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı ve bu süreç zarfında birlik olan oda üyelerine teşekkür etti. Özgenç’in konuşmasının ardından söz alan İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir ise MASMO ile birlikte güzel işlere imza attıklarını belirterek, “Yolun sonuna geldik. Başkanımız yakında kurumsal kimliğinden sıyrılacak, kendisi ile birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğitim semineri öncesi temsilcilik ile odanın kurulmasında etkin çalışmaları olan Fahrettin Tüter’e teşekkür plaketi verildi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.