DOLAR 32,5865
EURO 34,8497
ALTIN 2.499,00
BIST 9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

‘Ne Varsa Manavgat’ta Var’ Başlıyor

Antalya DailyNews

Ticaret fuarı 5. kez kapılarını açıyor.

Manavgat’ta toplu alım yapan konaklama ve restoran işletmeleri ile bu tesislere ürün sağlayan Manavgatlı tedarikçi firmaları buluşturan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası 10-12 Ocak tarihlerinde bir kez daha Ne varsa Manavgat’ta var diyecek.

ARA REKLAM ALANI

Manavgat Atatürk Kültür Merkezi

Fuarın adresi yine Atatürk Kültür merkezi olacak. Önceki yıllarda 85 firma fuarda kendine yer bulmuştu ancak bu sene ‘ Ne varsa Manavgat’ta var ‘ ticaret fuarında stant açacak firma sayısı 65 olarak açıklandı.

Fuar ve Kongre Merkezi İstiyoruz

Bu güne kadar her fuarda Manavgat’ın fuar ve kongre merkezine ihtiyacı olduğunu tekrarlayan Matso bir kez daha yerimiz dar mesajı verecek.

Manavgat İş Dünyasını Buluşturacak

Ne varsa Manavgat’ta var mottolu ticaret fuarına (MAD) Manavgat aşçılar derneği,(OSMED) Otel satın alma ve eğitim derneği, ( OTED) Otel temizlik eğitimi ve dekorasyonu derneği ile (APADER) Antalya aşçılar ve pastacılar derneği de stand açarak destek verecek.

3 gün sürecek Ticaret Fuarı Matso, Manavgat Belediyesi, Masiad, Manavgat-Side, Çolaklı, Kızılağaç, Evrenseki, Titreyengöl-Sorgun turizm yatırımcıları dernek ve birliklerinin işbirliğince düzenleniyor.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Pr , Turizm , Fuar,Etkinlik vb. AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.