DOLAR 34,2610
EURO 37,1331
ALTIN 3.011,50
BIST 8.743,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 27°C

NASHIRA, ÜLKE TANITIMI İÇİN PEDAL ÇEVİRECEK

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya Uluslararası Bisiklet Yarışına saatler kaldı. 2021 yılında ki tüm yarışlarda kürsüye çıkmayı başaran Nashira Hotel Bisiklet Takımı, bu yarışında en büyük favorisi. Hüseyin Aydoğan Türkiye’nin tanıtımı için pedal çevireceklerini söyledi.

NASHİRA TÜRKİYE’NİN TANITIMI İÇİN PEDAL BASACAK

2021 yılındaki tüm yarışlarda kürsüye çıkmayı başaran Nashira Otel, UCI Nirvana Gran Fondo Antalya Uluslararası Bisiklet yarışının en büyük favorisi. Nashira hotel yönetim kurulu başkanı Hüseyin Aydoğan büyük yarış öncesi sporcularıyla bir araya geldi. Son taktiklerle birlikte daha çok moral verdi.

ARA REKLAM ALANI

UCI NIRVANA GRAN FONDO ANTALYA

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya.Bisiklet camiasının en prestijli yarışları arasında gösteriliyor. 100 kilometrelik uzun parkur yarışını yüzde 20’lik dilimde bitirenler, UCI Gran Fondo Dünya finali yarışlarına katılma hakkı kazanacak.

‘TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR’

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya’da ülkemizi temsil edecek tüm takımlarımıza başarılar dileyen Aydoğan Bisiklet sporuna destek çağrısında da bulundu. Aydoğan, ” UCI Nirvana Gran Fondo Antalya Uluslararası Bisiklet yarışında ülkemizin tanıtımı için pedal çevireceğiz. Nashira Hotel olarak Bisiklet sporunu desteklemeye devam edeceğiz. Umarım tüm işverenlerde bizim gibi bir takım kurarak hem bisiklet sporuna hem de ülkemizin tanıtımına katkıda bulunurlar” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.