DOLAR 32,5159
EURO 34,8944
ALTIN 2.439,01
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

NASHIRA CITY RESORT GÜN SAYIYOR

Türk turizminin duayen markası Nashira, hikayesini spor üzerinden yazmaya devam ediyor. Hüseyin Aydoğan, bir yandan Antalya’nın kalbine taşıdığı Nashira City Resort Hotel’in açılışı için için gün sayarken diğer yandan 18 Eylül de İtalya’da dünya şampiyonluğu için yarışacak Nashira Bisiklet takımını ağırladı.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından 18 Eylül de İtalya’da düzenlenecek Dünya Yol Bisikleti Şampiyonası’na iki sporcuyla katılacaklarını belirten Nashira Bisiklet Takımı kaptanı Ali Rıza Fırıncı hedeflerinin dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi.  

ARA REKLAM ALANI
Ali Rıza Fırıncı- Nashira Bisiklet Takımı Kaptanı

Fırıncı, “Bu sene sezon Alanya’da federasyonun açmış olduğu yarışla başladı. Orada bireysel olarak arkadaşlarımız ve ben birinci olduk. Takımımızda 45-49 yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Yine federasyonumuzun Didim’de düzenlediği yarışlarda bireysel ve takım olarak birinci olduk. Takım olarak haziran ayında Pamukkale’de Türkiye şampiyonasına katıldık. Yine 45-49 yaş kategorisinde takım olarak Türkiye şampiyonu olduk. Bireysel olarak ise ben ve arkadaşlarım birinci oldular”

İTALYA BİLETİ 2021’İN SONUNDA GELDİ

Fırıncı, “2021’in sezon kapanışında Dünya şampiyonasının seçmeleri biliyorsunuz Antalya’da yapıldı. O yarışlarda ben ve Harun arkadaşım dereceye girerek dünya şampiyonasına katılmayı hak ettik. Eylül ayının 18’in de İtalya’ya gidip hem Nashira’yı hem de ülkemizi temsil edeceğiz”

ANTRENMAN İÇİN SAAT 5’TE KALKIYORUZ

Fırıncı, “Antalya’da havalar çok sıcak. Harun arkadaşımız Adana’da yaşıyor orada da havalar aynı. Her sabah saat 5’te, 5 buçukta kalkıyoruz saat 8 buçuk,, 9 gibi antrenmanımızı bitiriyoruz. Aldığımız duyumlara göre İtalya’da parkur oldukça yokuşlu olacak. Bizde antrenmanlarımız için yokuşlu yolları tercih ediyoruz. Özellikle Feslikan yolunda antrenman yapıyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Umarım İtalya’dan iyi bir derece ile geleceğiz.  Kolay bir yarış olmayacak çünkü dünyanın en iyileri gelecek oraya. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Dünya Şampiyonu olmak istiyoruz. Bu arada bize bu imkanları sağlayan destek olan Nashira’ya Hüseyin beye çok teşekkür ederiz. Nashira’nın desteklemesiyle bu sonuçları elde ettik ve etmeye devam edeceğiz”

Ataman Şekerci -Nashira Bisiklet Takımı

YÜZDE 20’LİK DİLİME GİRMEK İSTİYORUZ

Nashira Bisiklet takımı sporcularından Ataman Şekerci, 2023 için hedeflerinin yeniden dünya şampiyonasına katılmak olduğunu söyledi.

Şekerci, “Takımımızın bu yıl ki en büyük amacı Kasım 19-20 tarihlerinde Antalya- Belek’te düzenlenecek yarışta dereceye girerek 2023’te ki dünya şampiyonasına yeniden katılabilmek olacak. Yüzde 20’lik dilime girerek hem Nashira’yı hem de ülkemizi bir kez daha temsil etmek istiyoruz”

Ayhan Bıyıklıoğlu – Nashira Bisiklet Takımı

EKİBE ÇOK GÜZEL ADAPTE OLDUM

2022 yılında kürsülere ambargo koyan Nashira Bisiklet takımı yılı dünya şampiyonluğuyla noktalamak istiyor. Hüseyin Aydoğan’ın destekleriyle başarıdan başarıya koşan ekip yeni sporcularla da takımını güçlendiriyor.

Ayhan Bıyıklıoğlu, “Antrenmanlarımı yapmama rağmen o yarışmacı ruh, yarışmacı heyecanı o kadar yoktu. Bu sene içerisinde çok daha yukarı çıktı. Ekiple birlikte yarışlara gittikçe, yarışlarda birbirimize katkı sağlayıp onların derecelerini gördükçe, o kürsü heyecanını paylaştıkça yarışma heyecanında çok büyük artış oldu. Nashira Bisiklet Takımı yarış öncesi yarış anı ve yarış sonrasında birbirine çok büyük destek olan bir ekip. Bunun en büyük sebebi uzun yıllar birlikte olmaları. Bende ilk yılımda ekibe çok güzel adapte oldum. Hüseyin Aydoğan hem iyi bir turizmci, otelci olmasının yanında spor tutkunu spora  gönül vermiş bir isim. Hem kendisi spor yapıyor hem de spora destek veriyor. Uzaktan bir destek de değil, takımıyla sürekli irtibat ve iletişim halinde. Sıcak ve samimi desteğini hep hissediyoruz”

Hüseyin Aydoğan – Nashira City Resort Yön. Kur. Bşk.

SAĞLIK, SPOR, TURİZM, NASHIRA CİTY RESORT

Spor ve sporcu dostu Nashira’nın yeni adresi Antalya merkez. Virane bir tesisi şehre kazandırarak turizmin ve sporun hizmetine sunmaya hazırlanan Hüseyin Aydoğan Nashira City Resort Hotel’in hikayesini anlattı;

Hüseyin Aydoğan, “Bizler Nashira olarak bokstan maratona, dünya şampiyonasına giden bisikletçilere kadar katkı koyduğumuz için yeni adresimiz de çok özel bir nokta oldu. Nashira City Resort Hotel in bulunduğu nokta Antalya’nın en güzel yeri.  Karşımızda Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATIK) yanımızda Antalyaspor’un mabedi Corendon Park Antalyaspor stadı , yamacımızda ise Antalya’nın sembolü lunapark bulunuyor. Böyle muhteşem bir oteli (Nashira City Resort) Türk turizmine Antalya’ya kazandırmış olmak bizim için büyük ayrıcalık. Burası bir bir sembol.  Bir spor sembolü. Bizler spor adamıyız. Her şeyi spor için, barış için yaptığımızdan özümüzde yatanı tesisimize yansıttık. Virane bir tesisi bahçesiyle peyzajıyla hem Türk turizmine ,Türk sporuna ve kentimize kazandırdık. Aynı hedeflerle yolumuza devam ediyoruz.

SPORCULARIMIZIN GIDASI ÇOK ÖNEMLİ

Nashira City Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Antalya’nın kalbindeki yeni tesisinde bir yandan tadilat çalışmaların takip ediyor  bir yandan da sporcularıyla sık sık bir araya geliyor. Daha fazla destek olabilmek için taleplerini dinliyor.

Aydoğan, Sporcularımızın gıdası çok önemli yani gıda eşittir başarı demek.  Arkadaşlarımızın her biri bir jokey gibi.  Ekibimizde en ufak bir yağ, adalesiz bir vücut yapıları yok. Boksta Avrupa şampiyonasını kazanan sporcularımız vardı. Bisikletçiler olarak zaten Avrupa şampiyonasına katılmıştık şimdi de Dünya şampiyonasına katılıyoruz”

SPORCULARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

Aydoğan, “Bisikletçilerimizin her bir aleti ayrı bir pahalılıkta. Bisikletleri 100 bin liranın üzerinde. Sporcu için alet çok önemli. Bir birinden ayırt edemezsiniz. Sporcu eşittir alet. Sporcularımızın her biri göğsündeki çipten tutun, performansını gösteren, gıda durumunu gösteren, kan akışını gösteren aletlerle donatılmıştır. Bisikletleri de anı şekilde. Bisiklet sporu bireysel gibi görünse de kitlesel bir spor. O nedenle her türlü desteği vermemiz gerekiyor.“

‘ALMANYA O ZAMAN BİZİ KISKANIR’

Aydoğan, “Batı ülkelerinde bisiklete büyük önem verilmiş. Bunun en önemli sebebi büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünde olduğu gibi. Hem spor yapıyorsunuz hem doğayı kirletmiyorsunuz. Daha da önemlisi sağlıklı bir toplum yaratıyorsunuz. Bireysel egonuzu yeniyorsunuz. Bisiklet toplumda sınıf farkları eşitleyen bir spor.  Ben Mercedes’e biniyorum öbürü Porsche’ye biniyor duygusu kalkıyor. Halktan birisi oluyorsun bu çok güzel bir duygu. Kimse kimseye ters bakmıyor. Kimse kimseyi hor görmüyor. Bizim ülkemizde maalesef her şey araba için. Her şey metal için.

Batı ülkelerinde bir başbakan işine bisikletle gidip gelebiliyor. Bizde gerek yerelde gerekse genelde bir başkanın bisiklete bindiğini göremiyoruz.  Ne zaman kaldırımları sıfıra indiririz ne zaman çizgiyle buluştururuz ve kavşakları ışıksız hale getiririz işte o zaman medeniyete varırız. İşte o zaman medeniyetlerin beşiği dünyanın en güzel ülkemizi daha yükseklere çıkartmış oluruz. İşte o zaman Almanya’da bizi kıskanır diğerleri de. Zaten bizi pek çok alanda kıskanıyorlar. Örneğin bazı sporlarda, denizimizin tertemiz oluşunda, hizmetimizin en dorukta oluşunda ve misafirperverlikte biz dünyanın bir numaralı ülkesi ve insanıyız aslında. Diğer eksiklerimizi de hayata geçirdiğimizde batıyı on kat geçmiş olacağız.”

DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

Aydoğan, 18 Eylül de İtalya’da düzenlenecek Dünya şampiyonasında Nashira Bisiklet takımına güvendiğini kaydetti.

“Dünyanın pek çok ülkesinden bisikletçiler katılacak ve zor bir yarış olacak. Takımımıza güveniyorum. İlk 10’a veya ilk 15’e gireriz diye tahmin ediyorum. O da bizim için, ülkemiz için, bayrağımız için büyük bir sembol olacak ve ün kazanmış olacağız.”

NASHIRA CITY RESORT, İLK JOKEYLERİ AĞIRLAYACAK

Nashira City Resort  ilk spor kafilesini ağırlamaya hazırlanıyor. Eylül ayının ortalarında kapılarını açmayı planlayan Nashira City Resort Hotel’in  ilk  konuları Antalya hipodromunda yarışacak Türkiye Jokey Kulübü (TJK) sporcuları olacak.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.