DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Antalya’da 100’üncü yıl coşkusu!

ANTALYADAILYNEWS

ARA REKLAM ALANI

Fener alayı ve Şebnem Ferah Konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Milli Mücadelenin 100. Yılı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacak. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Konyaaltı Varyantı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na fener alayı düzenlenecek. Ardından ünlü sanatçı Şebnem Ferah konser verecek.

Milli Mücadelemizin 100. yılı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığı Milli Mücadelemizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacak. Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olan Pazar günü, saat 21.00’da Konyaaltı varyantından Cumhuriyet Meydanı’na fener alayı düzenlenecek. Dev Türk Bayrağı eşliğinde gerçekleştirilecek fener alayı yürüyüşünün ardından saat 22.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü sarkıcı Şebnem Ferah Antalyalılarla buluşacak. 19 Mayıs coşkusu Şebnem Ferah konseriyle katlanacak.

Tüm Antalyalılar davetli

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Fener Alayı ve Şebnem Ferah konserine tüm Antalyalıları davet etti. 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.