DOLAR 34,1123
EURO 38,1431
ALTIN 2.878,89
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 30°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 30°C

MESO KUAFÖRLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR!

ARA REKLAM ALANI


Manavgat’ta Kuaförlük Masterclass Eğitim Semineri Düzenlendi

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, yerel esnafların gelişimini desteklemek ve meslek standartlarını yükseltmek amacıyla, Kamil Zor Akademi iş birliğiyle Atatürk Kültür Merkezi’nde kuaförlük Masterclass eğitim semineri düzenledi. Etkinlik, ilçede faaliyet gösteren kuaförler, güzellik uzmanları ve kuaför adayları için büyük bir fırsat sunarken MESO Başkanı Hasan Özcan eğitim seminerlerinin kış boyunca devam edeceğini kaydetti.

Seminerde modern kuaförlük uygulamaları, müşteri ilişkileri ve salon yönetimi gibi konularda detaylı bilgiler verildi. Katılımcılar, uygulamalı çalışmalarla teorik bilginin yanı sıra pratik beceriler de kazandı.

BAŞKAN ÖZCAN: EĞİTİMLERİMİZ SÜRECEK!

Manavgat Esnaf Odası Başkanı Hasan Özcan, yerel esnafın taleplerine kulak verdiklerini belirterek, “Esnaflarımız başka şehirlere giderek eğitim alıyorlardı ve bu durum onların için maddi bir yük oluşturuyordu. Bu eğitimleri ayağımıza getirme sözünü verdik ve bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca kuaför adaylarını da bu organizasyona dahil ederek, mesleğe adım atacak gençlerin ustalarla kaynaşmasını sağladık,” dedi.

Özcan, bu tür eğitimlerin kuaförler arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğini ve esnafların birbirini daha iyi tanıması açısından önemli bir fırsat sunduğunu vurguladı. İlçede 260 kuaför bulunduğunu, ancak birçoğunun birbirini tanımadığını belirten Özcan, bu organizasyonlar sayesinde esnaflar arasındaki bağların güçleneceğini ve sorunların çözümünde dayanışmanın artacağını ifade etti.

Turizm bölgesi olan Manavgat’ta geniş bir müşteri profili olduğunu hatırlatan Özcan, “Kuaförlük mesleğinin ufku geniş, bu nedenle bu tür eğitimleri kış boyunca sürdürmeyi planlıyoruz,” diye ekledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.